Delta city shopping report sale / prve rasprodaje i snizenja

October 19, 2010 Venoma 1 Comments


For all my foreign blog readers, I suggest that you skip this one and go straight to my next post, that is written on english, because this post is about some shops in my hometown, so these informations would be useless and uninteresting for my foreign readers. Thank you for understanding and I hope to see you reading my blog many more times :)

Da li verujete da jedan shopping report necu poceti recima "i tako ja setam Uscem?" x) Ovoga puta nije Usce nego Delta city. Jeste kisovit dan i sve to, ali utorak je ipak moj "slobodan" dan. Kada sam piskarala o najboljim/najpovoljnijim/jedinim shopping lokacijama u Beogradu (ujedno je to bio moj prvi shopping report ;) ) pomenula sam razlike izmedju Usca i Delta city-ja. Uglavnom se to svodi na sledece: ima nekoliko radnji u Delta city -ju koji se u Uscu ne mogu naci - ooogromna Terranova, prva u kojoj se nisam ugusila cim sam usla, Tally Weijl, Orsay, Six... Manji je, ali u njemu ipad sada ima mnogo manje ljudi jer su svi u Uscu. A i upravo zbog toga sto su svi u Uscu, u Delti nekad ostane vise komada na rasprodaji u razlicitim velicinama.

Da se vratim ja na trenutna dogadjanja - bila sam vise nego odusevljena da vidim da je u Tally Weijl -u trenutno u toku rasprodaja od cak 50% , i to ne na zaostatke letnje kolekcije, vec na jesenju kolekciju (po mojoj slobodnoj proceni), barem pola robe u radnji je na popustu, uz jos neke stvari po nesto povoljnijim cenama. Mnogo sam simpaticnih stvari videla, jedan crni debeli bolero oko 1300din za ove zimske dane, majice na duge rukave sa kapuljacom i aplikacijama za 1690din, majice na kratke rukave oko 1000din sa zekama, grafitima i parolama.. Ima sta da se odabere, ima i svih velicina.

U NewYorker -u se takodje moze naci gooomila atlet majica i majica na kratke rukave za male pare, 500-700din, moguce da su ostale jos od leta, ali mi se ne cini tako jer ih ima u svim bojama i velicinama. Kaaakoo ima jedna dobra majica sa slepim misom koji visi sa ogromnim ocima a ispod pise "I'm watching you!" - genijalno, stvarno genijalno xD Svake sezone me odusevi jedna od njihovih standardnih majica, prosle sezone je to bila ona sa duhicem koji vise "Boooo" a pre toga cak dve, puz koji se smeska uz parolu "Too fast for you" i jedna sa gomilom pcela na kojoj pise "Bee different" - ove su u mom ormanu. Ala sam skrenula sa teme. Rasprodaja u NewYorkeru uglavnom pocinje ranije nego u drugim radnjama, tako da za mesec dana ocekujem da jedan deo asortimana bude snizen :) Takodje sam se izgubila u odeljenju sa donjim vesom, kao sto se obicno izgubim tamo, gomila gacica snizenih na 390din i brushaltera od 700-1200din, ja inace mnooogo volim njihov ves, ne izlazim iz NewYorkera bez bar jednog artikla sa snizenja u kesi :D

Usla sam i u Etam, tamo pise nesto po principu "passion days - 50% off" - dakle neki povod jeste, a popust 50% je pretezno na decje artikle ali ima i na jednom dobrom delu vesa. Nisam videla nista sto mi se preterano dopalo osim jednih papuca za po kuci, crnih sa pufnama, ali nisu mi se bas bacale pare. Ne verujem da je za stalno, stoga pozurite u Etam ako vam se nesto odatle dopalo.

Ovo silno obilazenje radnji je na kraju proizvelo jedan novi kaput - ali ne za mene nego za dragog :) U Zara radnji smo videli gomilu divnih crnih muskih kaputa. Meni se inace nesto muskarci u kaputima i ne dopadaju, no dobro, nije moja odluka i nisu moje pare. A i moram priznati da mu fenomenalno stoji. Bio je mozda "malkice" preskup ako mene pitate, ali je stvarno divan. Mislim (ali ne mogu da tvrdim sa sigurnoscu) da je u pitanju ovaj model. Mnogo bolje izgleda nego na slici, i mnogo kvalitetniji je od onih u NewYorker -u i u Bershki... Mada, koliko para toliko muzike. Drzim fige da mu potraje par sezona :)

I tako drage moje, nadam se da ce vam ove informacije biti od neke koristi. ;) Ostale shopping reportove mozete pogledati ovde:

XoXo

Venoma


1 comment:

  1. oh ja obozavam deltu, to je moj shopping centar po meri. prostran, svetao, nema guzve
    milina

    ReplyDelete