Moji noktici / My nails :)

October 04, 2010 Venoma 4 Comments

 

Prva stvar koju bih vam rekla o svojim dragim noktima je da ih do pre jedno godinu i nesto dana uopste nisam imala. Nisu mogli ni milimetar da izrastu a da ne krenu da se listaju. Oduvek je bilo tako i pomoci nije bilo, ni sa cim nisam uspela da ih nateram da rastu. I onda sam za maturu otisla na izlivanje, a posle izlivanja na ojacavanje, i otada svakih mesec dana odlazim medju roze zidove salona Betty Boop u ulici Despota Stefana (29. novembra) kod Ane, koja me za sat vremena usreci za narednih mesec dana, i to ne za puno para. To ojacavanje i trajni french meni spase toliko zivaca koje bih izgubila, pre svega na mazanje noktiju - jer ja mazem nokte na sledeci nacin: prvo pokusam da namazem prvi sloj pa se umrljam, pa pokusam da skinem lak sa tog nokta pa vatom zakacim i neke druge, pa onda skinem lak sa svih noktiju, pa mazem sve ispocetka, pa se onda opet umrljam, pa onda lepo kazem %^#&*#@ i odustanem :D Od mog mazanja noktiju nema vajde. Ako i uspem da ih namazem, dozivim nervni slom ako se lak okrnji za manje od 2-3 dana, sto bi se obicno i desilo. A da ne pricam o tome da bi, zbog te iste alergije na nekvalitetne lakove sa baloncicima sto se lako krnje, mene racun raspametio ako bih dozvolila sebi da se izgubim u Liliju medju lakovima. Tako da, ove pare koje dajem su vredne toga do poslednjeg dinara, nekad mi se cini i da ustedim, majke mi moje xD

Jos jedna fenomenalna stvar kod ojacanih noktiju je sto se ne odlepljuju kao vestaci, izgledaju prirodnije, a i kad malo puknu, mogu se odrzati stikerima sve do sledece korekcije. A ja i ovako i onako oooboooozavam nail sticker-e :D Nabavljam ih uglavnom na sajmu kozmetike ako nadjem zrtvu da ide sa mnom, ako ne, onda u jednoj malenoj parfimeriji na uglu 29. novembra i Cvijiceve, iza Charlija, pa jos malo napred, imaju gomile lakova u izlogu, i gomile stikera unutra. Na sajmu kozmetike je veci izbor, cene variraju 100-300din, a u ovoj radnjici su svi oko 175din. Takodje mozete naci stikere za nokte, verujte mi, istog kvaliteta, kod Kineza, za 50-70din, samo nema velikog izbora, ali ako ubodete, uboli ste premiju :)

Evo mojih noktica i pocetnih ukrasa za ovaj mesec, nesto starih i nesto novih tablica sa stikerima, uglavnom ih menjam bar tri puta mesecno, obozavam da se bavim time ^^


I always had problems with my nails, I could never make them grow more than a mm. For my prom night I went to this "Betty Boop" saloon where they fixed all my problems and made me nice long nails with permanent french manicure and I loved it. From then I've been going every month to that saloon, and my nails are worth every penny I give for them. I ussualy lose a lot of nervs trying to do something with them myself - I'm not really talented for that xD And I also have an alergy towards cheap and low quality nail polishes, so I would probably waste a lot of money on OPI and other nail polishes that I would waste during my attempts to put them on my nails, so... This is the best solution for me x)

I also love these nail stickers, I buy them everywhere and I replace them at least three times a month ^^ My favs are flowers, tribals, hearts, but there are many others :) Take a look :)





Nadam se da vam se dopadaju :) Moji omiljeni motivi za stikere su tribali, cvetovi i srca, ali se nadje tu jos ponesto :)

XoXo

Venoma


4 comments:

  1. jako su ti lepi nokti :)
    moji svakodnevno odbijaju da rastu :( :D
    beeuty911.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. super su ti noktici, volim kad su takvi, neke napadne sare mi skroz smetaju !

    ReplyDelete
  3. Drago mi je da vam se svidjaju :))) Ja sam zaista digla ruke od mazanja, jednostavno ne ide xD

    ReplyDelete
  4. Divni su!! Ja inace sama sredjujem nokte ali me bas povuce da malo eksperimentisem. Bila sam u Zg preko vikenda, izmedju ostalog na nekoj prezentaciji gela i one premoderne turpije, pa mi je djevojka samo jedan nokat sredila, sad je sjajan i lijep, a ja zalim sto nisam kupila paket tih proizvoda. Valjda cu naci i ovdje nesto :):)

    ReplyDelete