Novo prstenje iz Six-a / New Six rings

January 21, 2011 Venoma 8 Comments


Mislim da se ovde neke (a prepoznace se ;) ) blogerke mogu smatrati odgovornim za moju nedavno probudjenu potrebu da nakupujem gomilu prstenja. A i da ih nosim sve odjednom (za to se neke druge mogu smatrati odgovornim, ali one ne verujem da svracaju na moj blog x) ). Uhvatio me neki pundravac i ili da kupim prstenje ili da umrem, gotovo!

Moja prva ciljna destinacija bili su Kinezi (blok 70), ali posto oni zatvaraju oko 5, odustala sam jer ne bih stigla da ih obidjem i umesto toga otisla u Delta City. Koji je bio prazan. Uprkos 70% popusta u vecini radnji. Cak ni Zara nije bila isprevrtana naopacke kao inace!

I tako sam zavrsila u Six-u. Prvo razocarenje sam dozivela kada sam shvatila da su sve mindjuse koje sam zelela da kupim nestale, ali prstenje mi je ubrzo popravilo raspolozenje. Mislim da se D. smorio jer mi je trebalo izvesno vreme da odaberem, znate vec da tesko nalazim stvari koje bih zaista nosila. Ali dobro, posle smo isli da gledamo Tron Legacy, pa sam ga odobrovoljila ;) Svaka preporuka za film, mozda je kraj malo zzbz ali sve dotle je sjajno odradjeno. I preporucujem u 3D da ga gledate, za razliku od npr. Guliverovih putovanja, koja nisu bila vredna bacanja para na naocare. (p.s. u Delti sam dobila naaajvecu porciju nacosa ikada O.O )

I za kraj evo slicica mog ulova:


I think that some here (and they will recognize themself ;) ) bloggers are responsible for my recently awakened need to buy bunch of rings. And even to wear them all at once (this is some other bloggers responsibility, but I do not believe that they read blog x)). It was, buy some rings or die!

My first target was the Chinese block 70, but since they close around 5, I gave up because I wouldn't get to see all of it and instead I went to the Delta City. Which was empty. Despite the 70% discount in most shops. Even Zara wasn't in a mess as usual during sales!

So I ended up in the Six-in. The first disappointment I experienced was when I realized that all the earrings that I wanted to buy are missing, but rings imrpoved my mood shortly. I think D. got very bored because I needed some time to choose jewels, you know that it's hard for me to find things that I would actually wear. But well, after that we went to watch Tron Legacy, so he cheered up ;) Every recommendations for the film, I didn't really like how they made the end, but the rest of the movie is great.

And ofc, here are the pics:





Najvise bih volela da su od srebra (moj najomiljeniji metal) pa da ne moram da brinem da li ce promeniti boju ili nesto slicno kao sto nakit iz Six-a ume da uradi, ali sta sad, opet mi se jaaako dopadaju :) Sta vi mislite?

I wished I bought these made of silver, so I wouldn't have to worry if they will change shape or colour, but anyway, I like them very very much :) And what do you think?

XoXo

Venoma


8 comments:

  1. Meni nikad dosta nakita iz Sixa! :)
    Presladak mi je ovaj sa lišćem!

    ReplyDelete
  2. D. bolje kratki prsti nego kratka pamet x) Kupuj sta ti se svidja i nosi, sta te briga ;)

    ReplyDelete
  3. yeey za six snizenje
    koliko su im sad prstenchici? :)

    ReplyDelete
  4. Prstenje se krece oko 250-300-350 na snizenju ;) , regularne cene su im sad 550 ili 650. Ljub :*

    ReplyDelete
  5. Volim njihov nakit, mada tu nema govora o kvaliteti. Imam jedan prsten sa biserima, presladak je, a nikad necu prezaliti sto sam ostavila slican u tirkiznoj boji i vise ga nikad nisam nasla. Vecinu njihovih nausnica bih voljela pokupovati, ali uvijek mi je zao dati novac za bizuteriju.

    ReplyDelete
  6. svasta moze da se iskopa u tom six-u! :) jee za kupovinu!

    ReplyDelete