My blog got a new suit / Moj blog je dobio novo odelo

August 26, 2011 Venoma 34 Comments


Nekima od vas se, kao i meni, dopadao prethodni izgled bloga. Nekima i nije baš.  Primila sam više nekonstruktivnih kritika i samo jednu konstruktivnu, koja je očigledno odradila trik :)

Mogla bih i da vam objasnim u čemu je stvar. Dugo sam blogovala pre ovog bloga, na drugoj platformi, o drugim temama. Neki od vas to možda i znaju jer su me i tamo pratili. I navikla sam na to da je moj blog moja privatna stvar i da ako ja želim da stavim tufnaste štrumfofe u žutim pidžamama i zelenim kapicama na svoju pozadinu, niko nema prava da mi uputi kritiku na račun toga. I onda mi je nedavno sinulo da ovo jednostavno nije isti tip bloga kao onaj koji sam ranije vodila, pa sam rešila da ga malo preuredim.

I dalje se vodim time da je sadržaj ono što dovodi i odvodi ljude sa nečijeg bloga, a ne to da li mu je pozadina crvena, crna ili bela. Takođe od mene nemojte očekivati krajnju jednostavnost koja je najpopularnija ovih dana, jer to nije moj stil. Više user friendly izgled je najbolje što mogu da vam ponudim :)

I naravno da želim da čujem kako vam se dopada. Primam i kritike. Ali konstruktivne ;)

*

Some of you, like me, liked the previous look of this blog. And some didn't. I received few nonconstructive critics and only one constructive, which obviously did the trick:)

I could also explain to you what was the point. Long before I founded this blog, I had another one, using other platform, writing about other subjects. Some of you may know this because they followed me way back then. And I got used to the fact that my blog is my personal business and that if I want to put yellow spotted elephants in red pajamas with green caps on my background, nobody has the right to criticize me for that. And then I suddenly realized that this is simply not the same type of a blog as the blog that I formerly held. So I fixed it up a little.

I still think that the content is what brings and takes people away from someone's blog, and not whether his background is red, black or white. Also you should never expect the ultimate simplicity because it is just not me. More user friendly layout is the best that I can offer you :)

And of course I want to hear how you like it. I accept the criticism. But be constructive, please ;)

XoXo

Venoma


34 comments:

  1. ciao,
    I think you are right ! the content is the important thing .....

    have a nice day

    ave

    new post by me

    ReplyDelete
  2. Ja volim boje, tako da mi se dopadao prethodni izgled ... uostalom, to si ti. Lep mi je i ovaj skin, vrlo otmen. Sa druge strane, uvek je dobro oslusnuti sta citaoci misle, jer oni dolaze na blog.
    Ono sto meni generalno smeta je gomila nekih dodataka po blogovima, pa ne vidis od sume drvo.
    Modni blog dozvoljava vise "ludila" na skinu, tako da ipak mozes da uskladis svoje zelje i zelje citalaca.

    Za svoj blog sam izabrala najjednostavniji skin jer pisem o hrani, a hrana ne trpi svasta :)) Ovde vec mozes da se igras ;)

    pozdrav!

    ReplyDelete
  3. skorz mi je neobično da kod tebe nema boja ali mi se sviđa :)

    ReplyDelete
  4. mislim da izgled bloga treba da oslikava tvoj licni ukus! a sto se mog misljenja tice, meni se ovo ruho dopada!

    ReplyDelete
  5. Meni se ovo sviđa, ali ti treba da urediš blog onako kako se tebi sviđa, da on oslikava tebe :) Ako je to slučaj i ovde, onda super, pun pogodak ;)

    ReplyDelete
  6. @Taci nisam ja uputila negativnu kritiku svima koji kroriste jednostavni skin, vec sam samo rekla da to nije moj fazon. Da je sve belo na mom blogu, bilo bi mi dosadno x) Veliki pozdrav, hvala na komentaru :)

    @Dubravka @Dasha @D. drago mi je da vam se dopada :)

    @Fashionmagnolia @psychocat uredila sam ja njega kako se meni dopada, sa elementima koje volim, ali sam ga nacinila vise user friendly. Ne bi ovde moglo da stoji nista sto se meni ne svidja ;) Hvala na komentarima :)

    ReplyDelete
  7. Svidja mi se novi izgled bloga :) Crno, belo, crveno super kombinacija

    ReplyDelete
  8. Jako lijepo i puno mi se svidja! Ja se isto jos uvijek nisam 'pronasla' i cesto mijenjam izgled svog bloga. Minni

    ReplyDelete
  9. meni se svidja, a tvoj blog pa tvoja i pozadina...sarena ili obicna :)

    pratim te

    ReplyDelete
  10. uvek podrzavam user friendly promene :)
    a ja sam lenja, pa sam samo jednom renovirala svoj online prostor, uzas :)

    ReplyDelete
  11. Hvala vam devojke :))

    @jelena nije tesko ovo renoviranje, samo zahteva vreme i dobre tapete xD

    ReplyDelete
  12. Meni se bas dopada nova pozadina,slicnu sam i ja imala do skoro,s tim sto mi je kontrast bio suprotan-belo na crno! Ali s obzirom da volim da experimentisem,morala sam da uvedem neke promene, jer ima toliko izbora,da je steta odluciti se samo za jednu varijantu!:) Pozdrav!:)

    ReplyDelete
  13. Naravno, tako i treba :) Meni je ovo treci zvanicni redizajn, tesko da ce biti poslednji :)

    ReplyDelete
  14. Uvek sam za promene!Najbitnije je da tebi odgovara i da se tebi svidja!
    Meni je ovaj mnogo lepsi i mislim da ce postovi vise dolaziti do izrazaja:)

    ReplyDelete
  15. Dopada mi se novi izgled, ja volim kada je jednostavnije. :)

    ReplyDelete
  16. Meni su na blogu najbitniji postovi, a sad bila podloga sarena ili "cista", svejedno mi. Ja se vec danima kanim da promijenim pozadinu svog, ali nikako da naletim na nesto sto mi se svidja! :S Jesi ti ovo odradila sve preko bloggera, ili si skinula pozadinu s neke druge stranice?
    xx,K.

    ReplyDelete
  17. Ja ti vec rekoh da mi se vise svdija ovako! :) Vidim da su skroz bele pozadine sada popularne (i da sam ja jedna od retkih koja iz belog bezi u boje) ali bas mi je drago sto si ti dodale te neke sitnice koje ce te razlikovati vizuelno :) Crvene cipelice su tako ti :DD
    Sada mi je nekako preglednije ;) :*

    ReplyDelete
  18. @sugarhoney @cipelica drago mi je da vam se dopada, hvala vam na podrsci :)

    @Kanini to i ja kazem, bez postova nista ;) Nisam uzimala tudju temu i nije preko blogera, skinula sam nekoliko ovakvih grafickih ukrasa, izabrala jedan, promenila boje, pozadinu i velicinu i ugurala ga u alingment sa strane :) Ljub :*

    @Marija da, znam da su ja, jednostavno sam morala da izaberem takve :D Veliki cmok :*

    ReplyDelete
  19. tacno je da treba da oslikava tebe,ali kapiram da moras da se prilagodjavas svojoj publici....ja sam minimalista,tako da meni licno najvise prija jednostavnost bele ili crne....
    i najvazniji je sadrzaj :)*

    ReplyDelete
  20. najjednostavnije belo ili crno je najprikladnije za modni blog, jer dozvoljava da se citaoci fokusiraju na fotografije. ti si dodala i ove ukrase sa strane za svoju dusu, i svi srecni i zadovoljni :)

    ReplyDelete
  21. Hi Sweetheart! Thank you for visiting my blog-means a lot! I really like yours and I mean it! I normally choose to follow blogs that are not too complicated in their structure layout and yours is just simply beautiful, hence still fashion related! Have a nice weekend, Love from London, xoxox

    ReplyDelete
  22. hey! thanx for commenting! cool blog!
    follow you! hope you follow me back! :)

    ReplyDelete
  23. J sam veliki ljubitelj bijele boje tako da mi ovaj layout izgleda fantastično! Great job!


    hugs and kisses by Mani.

    ReplyDelete
  24. Pratim te vec neko vreme, i mogu ti reci da mi se bas dopada "lepse upakovan" sadrzaj! Bravo!

    ReplyDelete
  25. @aleksandra @mani @ivana @anon drago mi je da se i vama svidja :) postigli smo kompromis :)

    @ana zakasnila si x) ali ovaj je lepsi cini mi se x) hvala na komentaru :)

    ReplyDelete
  26. Thanks for stopping by!

    I think the layout has nothing to do with the content. If you like the content you are gonna follow the blog

    xxx

    ReplyDelete
  27. Jaoj, pogresno si me razumela. Samo sam navela iz kog razloga imam jednostavan skin, i konstatovala da modni blogovi mnogo vise boje mogu da podnesu.
    pozz!

    ReplyDelete
  28. great blog, great new reader!

    XoXo
    H&C
    from Amsterdam
    www.sistersandsisters.com

    ReplyDelete
  29. dopada mi se mnogo...detalji su savrseni i cipelice i grafiti sa crvenim listovima...obozavam kombinaciju crvene,crne i bijele,tako mi je i soba uredjena...:)

    ReplyDelete