Nova kolekcija: Stefanel eko-kašmir

March 29, 2012 Venoma 5 Comments



„Stefanel „Eko-Kašmir kolekcija“, rezultat je dugogodišnje tradicije STEFANEL trikotaže i kombinovanja prirodnih materijala. Izbor ekoproizvoda, jedinstven je način da zaštitite sebe i životnu sredinu u kojoj živite. Iz ovih razloga, nositi eko-odeću trenutno je najveći modni trend. Siguran sam da će Stefanel „Eko-Kašmir kolekcija“ upravo pokazati da se visoko kvalitetan proizvod tumači na moderan način i po razumnoj ceni“

                                                        Đuzepe Stefanel, predsednik kompanije STEFANEL




Ova Stefanel kolekcija je inspirisana sedamdesetim godinama prošlog veka, stilom i ličnošću Bjanke Džeger. Sastoji se od 25 posebnih haljina dizajniranih da se nose na konvencionalan način. Osmišljena je da se nosi u kombinaciji sa džemperima, kardiganima, topovima, pantalonama, pa čak i kao senzualna haljina. Krajnji rezultat je vrhunska udobnost, elegancija i glamur. Artikli iz ove kolekcije, bojeni su eko bojama tie&dye metodom. Pojedini delovi kolekcije imaju rebrastu strukturu, dok su drugi osmišljeni da se preklapaju, ili su asimetrični, sa draperom, a sve sa ciljem da se stvori konačna uravnoteženost i originalan način na koji mogu da se nose. Oblici su meki i senzualni. Slojevitost, kontrasti i tie&dye tehnologija su njene osnovne smernice. Modernom interpretacijom kašmira koji obavija žensko telo, nastali su komadi koji odišu elegancijom i ženstvenošću.






Dakle drage moje, nešto lepo, ubodno, meko, casual ali dovoljno elegantno, u zagasitim nijansama ili kombinacijama žute, zelene i plave, vas očekuje u novoj Stefanel kolekciji, u radnji na prvom spratu Zira shopping centra, ovoga puta uz prefiks ''eko'' kada su u pitanju materijali i boje korišćeni u izradi. Svratite i pogledajte - mene je žuta majica na jedno rame osvojila na prvi pogled. :)

Do sledećeg posta, vaša Venoma


5 comments:

  1. wow, divna je nova kolekcija! Ja ih baš volim!

    ReplyDelete
  2. DIvan koncept, a vidim i neke stvarčice koje su me zaintrigirale! Sviđam jako!

    ReplyDelete
  3. kakvi sjajni komadi, sve bi ih pozelela u ormanu! :)

    ReplyDelete
  4. Sivkasta haljinica sa poslednje slike bi mogla biti interesantna :))
    Ali generalno, sve mi je to malo previse jednostavno :P

    ReplyDelete