Sensation White Belgrade 2012 - Line up, part one

April 18, 2012 Venoma 2 Comments

Kao što ste već mogli pročitati koji dan ranije u ovoj objavi, jedan od najvećih i najpoznatijih party događaja na svetu, Sensation White, će se drugu godinu za redom odigrati u Beogradu. Ovogodišnja tema je ''Innerspace'', a danas ćemo baciti malo detaljniji pogled na jedan deo line up-a. Na ovogodišnjem Sensation-u nas čekaju:





Mr. White

Već dobro poznati domaćin svakog Sensation događaja, Mr. White je savršen DJ za otvaranje ovakve žurke. Uz miks house i techhouse muzike, savršeno prati puls mase i njihove želje.

 



Daniel Sanchez i Juan Sanchez

Ova amsterdamska braća svakako znaju kako da naprave sjajnu atmosferu. Danielova ''Bla Bla'' platforma dobija sve više fanova svake godine, dok je Juan domaćin poznatih ''Format'' noći. Iza sebe imaju mnogo poznatih hitova koji se slušaju širom sveta i svakako su pun pogodak za jedan ovakav događaj.





Sunnery James i Ryan Marciano

Na Sensationu nas ove godine čekaju i jedni od najboljih holandskih DJ-eva koji nastupaju širom sveta. James i Ryan su poznati po svojim zaraznim setovima muzike koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i obradama svetski poznatih hitova.



 O ostalim DJ-evima koji će nastupati na ovogodišnjem Sensationu možete pročitati za koji dan na istom mestu, a sve informacije oko kupovine karata možete naći na sajtu sensation.com . I ne zaboravite najvažniji deo: be a part of the night - dress in WHITE!


2 comments: