New in: Sneakers!

June 27, 2012 Venoma 5 Comments







Dragi moji, danas vam predstavljam svoje najnovije bebice i najomiljenije patike IKADA :) Znate kako imam običaj da se zaljubim u neku stvar, uglavnom u par obuće, iako je to možda bila češća pojava kada nisam imala 35 pari od kojih nosim samo 15? E pa, nakon dugo vremena, opet sam se zaljubila, i to u ove patikice.

Za sve koji bolje poznaju moj stil i ne veruju da ću ikada da ih obujem - verujte mi, hoću, jer ŽELIM :D Između ostalog, swag je u pitanju, a kako već neko vreme treniram hip-hop u jednom sjajnom plesnom klubu u centru Beograda, počela sam da istražujem i te modne aspekte i za sad mi je vrlo zanimljivo. Volim stilske promene ovog tipa :)

A kako se vama dopadaju dragi moji? :)

P.S. ne zaboravite da učestvujete u GIVEAWAY-u u kojem vam Witchcraft poklanja čak tri komada nakita ili rukavice po vašem izboru :)

Uživajte u ostatku dana, vaša Venoma

*

Hello my dear readers, today I present to you my new pair of sneakers and my most favorite pair EVER :) You know how I tend to fall in love with footwear, despite that I already have like 35 pairs? Well, I fell head over heels for these! 

For those who know my style and don't really think I will wear them - let me reasure you, I certainly will :) I also started training hip-hop in a dance center in the middle of Belgrade, so right now I'm doing a research on hip-hop dressing styles too :) It's an interesting topic to explore :)

And how do you like them my dears?

Enjoy the rest of the day, your Venoma




5 comments:

  1. Love them! The color is so Cool!
    Have a great day!
    www.robertascoolestplaces.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Ove patike su mi super! Mislim da ce najbolje izgledati u kombinaciji sa crnim sorcem/jeans-om, ili belim. Ne vidim ih u nekoj kombinaciji sa "plavim" jeans-om.

    Verovatno su te vec pitali, ja cu opet-jesi li razmisljala o crnoj boji kose? Ja te sa ovom crvenom ne vidim nikako, a znam da je volis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Videcemo neku kombinaciju da smislimo :)

      Ja sam dugo isla iz crvene u crnu i nazad, moja prirodna je bas tamno smedja, tako da mi ni crna ne stoji lose, ali nastaje problem zimi zbog mog svetlog tena i neispavanosti, sa crnom sam delovala bas mnogo bledo, ljudi su me stalno pitali da li sam bolesna i sl. pa sam zato vec duze vreme u klanu crvenokosih :)

      Veliki pozzz :)

      Delete