Zvanično predstavljanje LekArt edukativnog centra

October 20, 2013 Venoma 13 CommentsZdravo dragi moji! Nadam se da uživate u zasluženom vikendu! Danas sam za vas prepremila još jedan event report! Naime, na mojoj opštini je prošlog četvrtka zvanično predstavljen LekArt edukativni centar! O čemu se radi, zajedno sa fotkama sa eventa i nekim od mnogih poznatih lica koja su prisustvovala možete videti i pročitati ispod. Uživajte! :)


LekArt edukativni centar  je jedinstveni edukativni centar u našoj zemlji koji je osnovao glumac Branislav Lečić sa ciljem da pomogne pre svega deci i mladima, ali i svakom čoveku da otkrije sebe i kroz umetnost pronađe put samoostvarenja i sreće.LekArt je interdisciplinaran, inovativan i interaktivan. U LekArt edukativnom centru je svako bitan – nema ograničenja u pogledu starosti, prethodnog obrazovanja i iskustva polaznika. Svi kursevi su bazirani na edukaciji kroz igru sa idejom da se igrom pomogne svakom čoveku da dođe do svoje suštine.

Programi koje LekArt edukativni centar nudi su raznovrsni i pokriveni od strane poznatih predavača:
 • gluma i režija / gluma za decu - Branislav Lečić, Zorana Bećić i Igor Đorđević
 • muzika i komponovanje - Irena Popović
 • novinatstvo - Nina Radulović-Lečić
 • pevanje - Lena Kovačević
 • kreativno razmišljanje - Anita Lazić Todorović
 • ples i scenski pokret -  Milan i Katarina Gromilić
 • slikarstvo - Mina Radović
 Ono što se meni posebno dopalo kod LekArta je što je u konceptu tog edukativnog centra da se nastava održava vikendom i eventualno petkom popodne, što odgovara svima koji imaju druge obaveze tokom nedelje, kao što većina nas ima.
Skoro sve predavače ste mogli uočiti na fotkama iznad, a svim zainteresovanima za ovakav model učenja prelažem da posete LekArt sajt.

Nadam se da vam se dopao post dragi moji! Volela bih da znam šta vi mislite o ovakvim programima učenja, da li je ovo nešto što bi vam se učinilo zanimljivim i što biste nekad voleli da pohađate. :)

Do sledećeg posta,
vaša Venoma


13 comments:

 1. hey honey
  I totally adore you! you have such and amazing style!
  you look not only cute but also glam!! Nice work!
  wanna follow each other?

  Love
  Vicky
  WWW.FASHIONRAILWAYS.COM

  ReplyDelete
 2. Joooj koliko je meni ova Ivana Stankovic nikakva,ne vidim toliku famu oko nje,narocito uz cinjenicu da ima samo osnovnu skolu.Sa druge strane ,lepo je sto mozemo videti i ovakve postove na blogu. :))

  ReplyDelete
 3. Nina i Lena su preslatke. :)
  Nagradna igra kod nas na stranici https://www.facebook.com/photo.php?fbid=253005648180274&set=a.115435031937337.23150.115216381959202&type=1&theater <3

  ReplyDelete
 4. Divan post, Venoma! ;)) Programi su interesantni i super su predavaci! Ja bih najpre na slikarstvo :D
  A moram da pomenem i koliko gotivim Gromilica! Covek je car <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nekako mi se cini da je Gromilic pretezno baletski orijentisan xD ali fenomenalno izgleda na sceni, to moram priznati.

   Delete
 5. Very nice pics..Don't forget to join my sunglasses giveaway.
  http://www.beingbeautifulandpretty.com/2013/10/mignon-mignon-sunglasses-giveaway.html?m=0
  Keep in touch,
  www.beingbeautifulandpretty.com

  ReplyDelete