Tretman lica u Beogradu - “Crna lutkica”

July 01, 2015 Venoma 13 Comments



Zdravo drage moje! Danas sam vam spremila specijalan post iz ,,beauty'' kategorije. Pre svega, nakon dužeg vremena evo jednog posta na srpskom, pošto ćemo pričati o nečemu što će verovatno više zanimati moje domaće nego moje inostrane čitaoce. Kao što znate, moja koža lica je izuzetno osetljiva i malo joj šta odgovara, a kako polako punim 25 godina, počela sam da istražujem tretmane lica u Beogradu. Danas ću sa vama podeliti svoje nedavno otkriće u salonu lepote Delight - tretman lica ,,Crna lutkica'' koji daje porcelanski ten.

,,Crna lutkica'' je laserski tretman lica u kombinaciji sa vulkanskom pastom za poboljšanje sjaja i glatkoće kože. Ovaj tretman je jedan od najnaprednijih laserskih tretmana za podmladjivanje kojim se smanjuju bore, sužavaju pore, smanjuje lučenje masnoća, uklanjanje mitesera… Najsavremeniji ND Yag laser isporučuje impulse svetlosti visokog inteziteta sa maksimalnim uspesima za uklanjanje nepravilnosti na koži. ND Yag laser se takođe koristi i za uklanjanje trajnih tetovaža,
Pre tretmana laserom, nanosi se krema od ugljenika, poznatija kao “vulkanska pasta” sa česticama srebra na celo lice i  ostavlja se da se suši oko 15 minuta. Zatim, ND Yag q switch laserom se  ugljenikove čestice putem laserske svetlosti apsorbuju u kožu. Uzimajući u obzir da se laserski zraci “kreću” preko kože dobija se i piling kože. Termički efekat laserskog snopa stimuliše obnovu kolagena i elastina, ubrzavajući mikrocirkulaciju, tako da dobijamo efekat podmladjivanja vrlo brzo.


Šta se postiže tretmanom ,,Crna lutkica'' ?


*smanjuje bore
*sužava proširene pore
*smanjuje akne i ožiljke
*uklanja izumrle ćelije iz površinskog sloja epiderma
*stimuliše rast kolagena i elastina
*ubrzava mikrocirkulaciju kože
*poboljšava teksturu kože lica
*vraća sjaj i glatkoću kože lica


Tretman “Crna lutkica” je popularan širom sveta, a nedavno je ušao u prvih deset najboljih  tretmana za podmladjivanje u Los Angeles-u. Ono što je najvažnije po mom mišljenju je što je tretman neinvazivan. Tokom tretmana koji traje 45 minuta osećate toplotu koja je prijatna i podnošljiva. Takođe nema ograničenja dnevnih aktivnosti nakon tretmana, samo 48h treba zaštititi kožu od sunca. Razlika je primetna već nakon jednog tretmana, a dodatne detalje o ovom tretmanu i drugim tretmanima lepote za lice i telo možete naći na sajtu salona lepote Delight.
Šta mislite o ovakvim tretmanima drage moje? Da li ste ikada bile na ovom ili sličnom tretmanu lica? Podelite svoje misli u komentarima! :)
Pratite me na: Facebook | Lookbook | Bloglovin' | Twitter | WeHeartIt Pinterest 


Do sledećeg posta,
Venoma


13 comments:

  1. Zanimljivo, nisam chula za ovo ranije. Vrlo koristan post!

    ReplyDelete
  2. Ovo zvuci super V.! Drago mi je da nam opet pises beauty postove!

    Lana

    ReplyDelete
  3. Prvi put cujem za ovo, interesantno je ;)

    ReplyDelete
  4. amazing post!

    xo
    Jess | wildvagabondss.blogspot.com


    ReplyDelete
  5. Super post i lepo opisan šta sve radi šta se sve dobija njime :)

    ReplyDelete
  6. Zvuči zanimljivo i što je najbitnije korisno :)
    http://kenguristyle.com/boho-chic/

    ReplyDelete
  7. Interesantno :)
    Hvala sto si posetila moj blog. Molim te follow back :D
    http://majaanchevska.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Dosla da vidim o cemu se radi, dosta zanimljivo :)

    ReplyDelete
  9. Ovaj tretman mi se cini veoma zanimljivim, bas bih volela da ga isprobam jer ne sumnjam da bi mi pomogao! Mnogo mi se dopada ovaj post. Imas divan blog. ♥
    Ja sam se upravo uclanila u tvoj blog (No.1580), mozes li da uzvratis? :*

    http://styleonfirstplace.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Danas sam radila ovaj tretman u Laser centru RB na Novom Beogradu, malo je reci da sam prezadovoljna rezultatima! Moja preporuka svima koji imaju bilo koji problem sa kozom :)

    ReplyDelete
  11. Ja sam radila ovaj tretman u laserskom centru na NBGD-u. Rezultat je fantastican. Evo, posle 10 dana je lice jos uvek cisto i mekano. Sada kremovi i maske prodiru dublje u kozu, pa je ona nahranjena.

    ReplyDelete