Tretman za mršavljenje - KPS strong tretman

July 17, 2015 Venoma 3 Comments


Zdravo drage moje! Danas je predivan petak u slučaju da ste na moru, bazenu ili negde u klimatizovanom prostoru. Ukoliko jeste na jednom od ta tri mesta, predlažem vam da se ne udaljavate od istog i da vreme provedete uživajući i čitajući još jedan u nizu mojih beauty postova.

Danas smo za vas spremili jednu letnju goruću temu a to je naravno - mršavljenje odnosno ''summer body goals''. Ako na brz način života koji smo primorani da vodimo u današnje vreme dodamo samo malo ljubavi prema hrani, lenjosti ili pak godina koje nam prirodno usporavaju metabolizam, sva je šansa da će nam tokom pripremanja i održavanja našeg idealnog letnjeg tela biti potrebna barem mala asistencija. 

Jedan od tretmana koji vam može pomoći u tom slučaju je upravo KPS strong tretman o kojem ću vam kuckati danas. Pokušaću što više da vam približim ovaj sjajan tretman! :)

Šta je KPS strong tretman?

U pitanju je tretman aparatom nove generacije koji je usvojio i objedinio dosadašnja saznanja medicine i kozmetike u službi zdravlja i lepote kod pripadnica lepšeg pola. Apsolutno neškodljiv, pouzdan i efikasan. 

Koje su sve funkcije KPS strong tretmana?

1. zamena za ОPS liposukciju
2. delimično ili celo telo podvrgava mršavljenju
3. zatezanje ˇviška “opuštene kože posle porođaja ili naglih oscilacija težine - еfikasno rešava višak kože posle liposukcije
4. poboljšava brzinu metabolizma, ubrzava izbacivanje nepotrebnih i štetnih materija i nagomilane tečnosti iz tela
5. uklanja strije
6. opušta mišiće
7. uklanja celulit, učvrsćuje zadnjicu i noge i uklanja “narandžinu koru”

Jedna od prednosti KPS strong tretmana je što rastvara trigliceride na glicerin i slobodne masne kiseline, tako da se tretmani mogu raditi dva puta nedeljno.

Ovaj tretman sam pronašla i probala u studiju lepote Delight. Ono što je meni vrlo privlačno kod ovog tretmana jeste što pre svega mogu da targetiram delove tela sa kojih želim da izgubim masne naslage. Tako nešto sam jako dugo tražila, jer mi prilikom mršavljenja uglavnom masne naslage odlaze iz svih drugih delova tela osim stomaka, odakle želim da odu. Druga super stvar kod ovog tretmana je što je sasvim bezbolan i ne traje dugo. 

Više informacija o ovom, ali i drugim tretmanima za mršavljenje poput multipolarne kavitacije, laserskog uklanjanja celulita i sličnog možete pronaći na sajtu salona Delight

Takođe bih volela da čujem vaša iskustva sa tretmanima za mršavljenje drage moje!

Pratite me na:  Facebook | Lookbook Bloglovin' | Twitter | WeHeartIt Pinterest |


Do sledećeg posta,
Venoma


3 comments:

  1. Hello from Spain: great advice.We keep in touch

    ReplyDelete
  2. Prvo put čujem za ovo, zvuči sjajno V.!

    Lana

    ReplyDelete
  3. Isti problem i meni stomak ostaje bez obzira koliko smršam i ne znam šta sve nisam probala.Super post! Kisses!

    ReplyDelete