Good hair day + Hair Extensions

April 04, 2016 Venoma 8 Comments


Hi babes! I am so excited to share with you my new ''make your hair fabulous'' little helpers in the form of hair extensions! They are the exact same color as my hair, but my ombre part of the hair made it a bit difficult. Still, I managed to use these beauties. Statement necklace is a must for the season upon us, lace jeans - not so much as ripped ones, but still can do pretty well. White heels made a comeback so I am thinking of getting a pointy pair as well! I hope you enjoy my post!

*

Zdravo drage moje! Jedva sam dočekala današnji post da sa vama podelim svoje nove ''pomoćnike za brzu i sjajnu frizuru'' u obliku ekstenzija kose. Vrlo je teško prilikom biranja preko interneta utrefiti svoju boju, ali uz malo istraživanja, meni je uspelo. Ukoliko kupujete ekstenzije kose na internetu, najbolje je da guglate recenziju proizvoda koji biste želeli da kupite i tako vidite više slika ili video gde možete bolje osmotriti boje.
''Ombre'' deo moje kose sprečava ove ekstenzije kose da se uklope do kraja, ali za ovaj proizvod imam samo reči hvale i o njemu ću vam napisati posebnu recenziju.

Danas nosim vrlo popularan model statement ogrlice u koji sam se zaljubila na prvi pogled, farmerice sa čipkom i bele cipele na štiklu. Novonastala pomama za belim cipelama me tera da razmišljam i o nabavci špicastog modela. Do tada, uživajte u postu! 






I am wearing:
Hair extensions: Feshfen 
Jacket: Megz 
Jeans: Zaful 
Necklace: Aliexpress
Bag: Amiclubwear
Heels: Code

Let me know what do you think!
Love,
Venoma


8 comments:

  1. stunning outfit..i love your hair,jacket and necklace

    ReplyDelete
  2. Odlično! Jedina mala zamerka je ovo "drage moje", ne čitaju samo žene ovakve tekstove.

    ReplyDelete
  3. wow, it looks so natural onn
    keep in touch
    www.beingbeautifulandpretty.com
    www.indianbeautydiary.com

    ReplyDelete
  4. Wow...it look super amazing...thx for sharing honey...:-)

    ReplyDelete