Gde naučiti šminkati se u Beogradu?

September 24, 2016 Venoma 0 Comments



Zdravo dragi moji i dobrodošli u moj novi post! Danas ću vam pričati o mestu i jednoj talentovanoj mladoj dami od koje sam ja naučila kako da se šminkam. Prošle godine sam završila kurs ''Kako našminkati sebe'' koji me je pretvorio iz kompletne neznalice u svetu šminke u nekoga ko se sasvim dobro snalazi sa svim make up proizvodima.




U pitanju je profesionalni šminker Jelena Stanković koja je nedavno otvorila spostveni make up studio i školu šminkanja ''Ček In''. Jelena i ja smo nastavile naše druženje i ove godine na njenom i mom Youtube kanalu (ovde i ovde) što se publici na moje veliko zadovoljstvo jako dopalo. U jednom od ta dva videa Jelena je odradila make up tutorijal za moj kanal koji je samo delić onoga što ona ume da uradi (od srca vam predlažem da to pogledate i sami :) )




Što se kursa koji sam ja završila kod nje tiče, mogu vam reći da me je naučio sve što treba da znam kao jedan početnik u svetu šminke: koje četkice se koriste za šta, kako se nanose koji make up proizvodi, kako napraviti smokey eye, cut crease, kako da vizuelno povećam usne i još mnogo, mnogo toga. Meni je najviše značilo to što sam naučila kako da se šminkam u skladu sa svojim ovalnim oblikom lica i spuštenim kapcima. I dalje imam mnogo da vežbam (što se na mojim make up look-ovima nekada i primećuje) ali u odnosu na ono što sam nekad mislila da je ''lepo našminkati se'', mnogo sam napredovala.



Jelena u svojoj školi šminkanja u Beogradu pored kursa ''Kako našminkati sebe'' takođe drži i kurseve profesionalnog šminkanja, master class obuke, obuke za nadogradnju svilenih trepavica, individualne časove šminkanja, a naravo pruža i usluge profesionalnog šminkanja.



To je bilo sve za danas drage moje. Ukoliko vas zanimaju ovakvi kursevi šminkanja u Beogradu, najskoriji počinju već u oktobru.  Za više informacija možete je kontaktirati preko njene Facebook stranice: https://www.facebook.com/skolasminkanjacekin

P.S. Nije u pitanju plaćena reklama. Za kurs sam svojevremeno takođe uredno platila i isplatio mi se svaki dinar. :)

Do sledećeg posta,
vaša Venoma


0 LOVELY COMMENTS: