Recenzija: Golden Rose Noviteti za Lice Jesen 2017

October 21, 2017 Venoma 0 Comments


Dobrodošli u novu kozmetičku recenziju Golden Rose noviteta za jesen i zimu! Nakon što smo zajedno razgledali Golden Rose lakove za nokte, testirali Golden Rose nove maskare ali i Golden Rose proizvode za usne koje znam da volite, vreme je da se osvrnemo na ostatak noviteta koje nam je Golden Rose pripremio ove godine. Nadam se da ćete uživati i da će vam ova recenzija biti od koristi!




Prvi proizvod o kojem ću vam pisati danas jeste Golden Rose CC krema koja dolazi u pakovanju od 30ml. CC krema služi da koriguje žute i ljubičaste tonove, prikrije blago crvenilo i nesavršenosti lica. Bez parabena i sa SPF 30, ovaj proizvod obećava zaštitu vašeg lica od spoljašnjih uticaja. Može se koristiti sama ili ispod tečnog pudera. Veoma je lagane teksture i lako se razmazuje. Međutim, s obzirom na to da je moja koža lica između suve i normalne, a da je sa korišćenjem ovog proizvoda postala značajno sjajnija, svakako bih savetovala korišćenje u tankom sloju. Nakon nekoliko testiranja, zaključila sam da mi najviše odgovara na predelu ispod očiju koji nahrani i sakrije nesavršenosti, ali na celom licu ne.



Golden Rose Silicone Make-up Sponge odnosno Golden Rose silikonski beauty blender je potpuni novitet za mene. Prvi put sam se susrela sa ovakvim proizvodom nakon što sam gledala strane Youtubere kako ih isprobavaju u svojim videima. Mišljenja su podeljena a evo ga i moje: definitivno najveća prednost ovog alata nad klasičnim beauty blenderom jeste što ne upija proizvod i jako lako se čisti nakon korišćenja. Potrebna je značajno manja količina proizvoda da se pokrije celo lice. Korišćenje ovog beauty blendera ostavlja određenu teksturu na koži (kao i svaki alat za nanošenje šminke) i individualno je da li će vam se to dopasti ili ne. Meni je u suštini veoma zabavno da ga koristim za nanošenje tečnog pudera.




Sledeći novitet nam dolazi u luksuznom pakovanju i u pitanju je Golden Rose Oval Highlighter Concealer & Contour Brush. Kartonsko pakovanje možete videti na slici, a sama četkica je sjajno konstruisana i laka za korišćenje. Vlakna su veoma gusta i meni lično najviše odgovara za nanošenje korektora na predeo ispod očiju.



Jedan od noviteta jeste i Trisa flexible head3 četkica za zube koju planiram da isprobam u narednom periodu, ali vam već sada mogu reći da sam sa prethodnom Trisa četkicom za zube bila jako zadovoljna pa verujem da će se slična priča ponoviti i sa ovom.


Proizvod koji se već neko vreme nalazi u drogerijama, a koji sam imala prilike da isprobam jeste Golden Rose korektor za kosu koji služi za privremeno prekrivanje sedih. Po pakovanju od 5.2 gr proizvod najviše podseća na karmin samo što ga umesto na usne nanosite na koren kose tamo gde vidite sede. Učinkovit je na kratke staze, taman dovoljna za hitne situacije ili da premostite onih poslednjih par dana do farbanja. Nisam primetila da mi masti kosu.




Jedan od omiljenih noviteta mi je Golden Rose Kabuki Brush, četkica neverovatne gustoće i interesantnog oblika. Dolazi u elegantnom pakovanju zajedno sa plastičnim delom koji vam olakšava čuvanje i higijenu iste. Dosta mi se dobro pokazala za nanošenje kontura.




Poslednja tri proizvoda o kojima ću vam pisati danas dolaze u obliku kremastih olovaka i možete ih videti na slikama iznad. Pre svega, tu je Golden Rose Color Corrector Crayon koji služi za korigovanje braon tonova i podočnjaka. Ima 4 gr proizvoda i sadrži vitamin E, a možete ga naći u 4 varijante. Tekstura je srednje čvrsta tako da treba malo napora da se ublenda, ali je zato pokrivenost sjajna. Zatim imamo Golden Rose Concealer & Corrector Crayon koji služi za skrivanje svih imperfekcija lica i takođe sadrži 4 gr proizvoda. Dostupan je u više nijansi, tačnije sedam, lakše se blenda zbog mekše teksture i sadrži vitamin E. Oba prethodna proizvoda će vam se dopasti u slučaju da ste ljubitelj kremastih korektora i imate problema sa pigmentacijom na licu. I za sam kraj sam ostavila svoj faovorit - Golden Rose Contour Crayon Face Shaping Stick - definitivno moja nova omiljena kremasta kontura koja se može naći u drogerijama. Možete ga naći u tri nijanse, lako se nanosi i savršeno se blenda.

To je sve za današnju recenziju drage moje. Nadam se da će vam biti od koristi. Slobodno podelite vaša iskustva sa ovim proizvodima!


Vaša Venoma

 Follow me on:  Instagram Youtube | Facebook |

*proizvodi prikazani u postu su dobijeni od proizvođača/uvoznika/pr-a, što ne utiče na objektivnost ove recenzije


0 LOVELY COMMENTS: