Eucerin - više od UV zaštite (EVENT)

July 05, 2018 Venoma 0 Comments


Dobrodošli dragi moji u novi post! Nedavno je Venoma Fashion Freak tim imao priliku da prisustvuje divnom, a i više nego korisnom, druženju koje je organizovao Eucerin. Proveli smo sunčano popodne u bašti restorana Epigenia, gde smo čuli mnogo korisnih informacija od Dr Kristine Davidović (stučnjaka u polju estetke dermatologije) o efikasnoj zaštiti kože od sunca, a upoznali smo se i sa novom linijom Eucerin proizvoda za zaštitu od sunca. 

Posebno zanimljiva bila mi je UV kamera preko koje sam mogla da vidim kako koža izgleda nezaštićena od sunca, kao i kakvu razliku u zaštiti pružaju novi Eucerinovi proizvodi. 

Tu je naravno i nekoliko fotografija kako bih vam bolje dočarala ovaj event.




















Proizvodi koje sam imala prilike da isprobam tokom letovanja su Eucerin Sensitive Protect providni uljani sprej za zaštitu od sunca SPF 50, Eucerin Photoaging Control fluid za lice za zaštitu od sunca SPF 50, kao i Eucerin Sensitive Protect sprej za zaštitu od sunca SPF 50+ za najmlađe. Cela linija Eucerinovih proizvoda za zaštitu od sunca sadrži niz različitih proizvoda posebno prilagođenih uzrastu, tipu kože, kao i posebne proizvode za telo i lice. Svi proizvodi bazirani su na najnovijim saznanjima o sunčevom zračenju i njegovom uticaju na našu kožu. 

Posebno sam uživala koristeći Eucerin Sensitive Protect providni uljani sprej za zaštitu od sunca SPF 50 na plaži pošto je u pitanju formula koja se odmah upija, daje koži lep sjaj, laka je za nanošenje i efikasno me je zaštitila od sunca. Takođe sam koristila i Eucerin Photoaging Control fluid za lice za zaštitu od sunca SPF 50 koji ujedno i ublažava znake starenja i sprečava starenje uzrokovano sunčanjem. Takođe, ovaj proizvod sam koristila umesto prajmera i lepo se pokazao, pa planiram tako da ga koristim do kraja leta.



Nadam se da ste uživali u postu i da vam je bio od koristi!

Do sledećeg posta,
vaša Venoma


0 LOVELY COMMENTS: