Recenzija: Farmasi Tečni Mat Ruževi 2019

July 02, 2019 Venoma 1 Comments


Zdravo drage moje i dobrodošle u novi beauty post! Danas ćemo ćaskati o novoj liniji Farmasi tečnih ruževa sa kojima sam imala prilike da se upoznam u proteklom periodu. Kao što možda znate, Farmasi odavno ima tečne ruževe o kojima sam već pisala jednom prilikom. Međutim, danas ćemo razgledati novu liniju Farmasi tečnih ruževa sa poboljšanom formulom i šest novih nijansi!



Šest novih nijansi Farmasi tečnih mat ruževa kreirane su posebno u Adriatic-u, inspirisane lepotom i različitostima žena sa naših prostora. U providnim bočicama sa crnim poklopcima nalazi se 4 ml proizvoda. Sama tekstura proizvoda je nežna, aplikatorom se lako nanosi, insantno se suši na usnama i postaje mat. Takođe, ruževi imaju divan blago sladak miris. 

U odnosu na prethodnu liniju Farmasi tečnih mat ruževa, ovi ruževi su nešto lakši na usnama. Izuzetno je bitno da skinete višak ruža maramicom pri nanošenju, ukoliko ga ima. Jedan sloj vam je sasvim dovoljan za postizanje pune pigmentacije. Dugotrajnost ovog ruža je jedna od njegovih najvećih prednosti. Ovaj ruž ima potencijal da traje ceo dan ili noć, kroz jelo i piće, bez da se pomeri sa usana.



Što se samih novih nijansi tiče, imamo raznovrsnost nude boja na raspolaganju, koje na prvi pogled deluju slično, ali su na usnama izuzetno različite. Brojevi idu od 201 do 206. Pokušaću da vam slikovno prikažem ove nijanse.



Farmasi tečni mat ruž nijansa 201 Skin najviše nude nijansa u liniji



Farmasi tečni mat ruž nijansa 202 Candy, najviše roze nijansa u liniji



Farmasi tečni mat ruž nijansa 203 Au Naturel takođe rozikasta ali malo zagasitija od prethodne



Farmasi tečni mat ruž nijansa 204 Goddess nešto između narandžaste i roze



Farmasi tečni mat ruž nijansa 205 Brave roze sa naznakama ljubičaste



Farmasi tečni mat ruž nijansa 206 Confident najviše ljubičasta nijansa u liniji


Maloprodajna cena Farmasi tečnih mat ruževa u aktuelnom katalogu iznosi 399 RSD što je definitivno u povoljnijem rangu za ovakav proizvod.

Da li ste ih probale drage moje? Kako vam se dopadaju? Pišite mi vaša iskustva!

Do sledećeg posta,
vaša Venoma


1 comment:

  1. Koja bi boja najviše odgovarala svetlom tenu koji naginje zuckastom, a usne su pritom tamnije pigmenisane i cilj mi je da ih posvetlim?

    ReplyDelete