Over-the-knee boots :D

August 25, 2010 Venoma 0 Comments

Ovo sto sam danas kupila, realno, i nije toliko jeftino. Ali bio mi je rodjendaaaan skoro :D A kad je rodjendan, onda dam sebi malo oduska - pa treba covek sebe da casti povremeno ^^ Dugo sam razmisljala da li da kupim sebi jedne cizme preko kolena. Usle su vrtoglavo na scenu prosle aw sezone a i ove sezone su sastavni deo kombinacija na pistama najpoznatijih dizajnera. Cak su i lepse odradjene ove sezone u odnosu na proslu. Nekoliko primera:

 What I bought today wasn't really cheap. But it was my bday recentlu :D And for my bday I let myself a bit off the chain ;) I've been thinking a very long time should I or should I not buy one pair of over-the-knee boots. They are suh a huge trend since last autumn/winter season, and are continuing to rule the catwalks in this upcoming aw season too. They look better then ever! Here's few of my personal favorites:


 



Louboutin


Manolo

Brian Artwood Chain
Valentino <3Versace


Naisla sam nedavno na novu kolekciju u NewYorkeru u kojoj sam bila posebno odusevljena jednim cizmicama ^^ Cena nije bila previse pristojna ali ipak ne i bezobrazna za ono sto bih dobila. Uprkos mojim relativno krivim nogama, odusevila sam se kako su mi stajale u kabini. Morala sam da ih imam :D Slike su lose posto sam se samo-slikala, stoga obecavam neke bolje u skorije vreme ;)


I recently took a look on new NewYorker collection where I found a lovely pair of over-the-knee-boots ^^ Price was not so delightfull but also not too big for what I get. Even if I do have a bit "x" legs, I loved how the boots fitted me. I had to have them :D Pics are awful cause I took them by myself, so I promise few better ones sooner or later :)))






0 LOVELY COMMENTS: