A spark of inspiration in NewYorker

August 13, 2010 Venoma 1 Comments

Mislim da sam se ponovo zaljubila. Naisla sam na jedne tako diiivne cizme u NewYorkeru, nova kolekcija, 6000din (60evra), skroz uz nogu, preko kolena 0.0 Ne znam od cega cu da ih kupim niti uz sta cu da ih nosim ali moram da ih imam 0.0 Odavno nisam videla tako lepu stvar. Gotovo, odlepila sam za njima.

Uz to, dopada mi se lookbook za novu kolekciju u NewYorker (barem za brendove Censored i Amisu, za Fishbone ne toliko). Inspirisan vampirima (ringing any bells? xD ), modeli su fenomenalni i sjajni u izrazavanju emocija, pozadine su opcinjavajuce, sve je savrseno sklopljeno. I'm impressed. Pitanje je da li ce stvari zapravo izgledati tako dobro u svakodnevnom zivotu, ali za sada izgleda obecavajuce

**********************************************************************************

I think I'm in love again. I found beauuuutiful boots in NewYorker, new collection, 60euros, tight, black, over the knees.. I don't know where will I find money to buy them, or what would I wear them with, but I have to have them. I really do 0.0 I didn't saw such a pretty thing in a very long time. 

I also like the lookbook for the autumn collection in NewYorker (at least for Censored and Amisu, not as much for Fishbone this time). Inspired by vampires as it seems to me, models are great, backgrounds are fascinating, everything is perfectly fit together. I'm impressed. Question is, will stuff look as good in the real everyday life. But for now, it looks promissing.

Here are my favorites (more like photo favorites than clothing)

Amisu:Censored:


(Ova mi je favorit ^^ )
| Twitter | WeHeartIt Pinterest |


1 comment:

  1. čini se da je cijelim svijetom zavladala groznica vampirima.
    True Blood, Twilight, The vampire diaries,...
    Meni se sviđa ali slažem se s tobom. Tko zna kako bi se to uklopilo u svakodnevnom životu. :)

    ReplyDelete