(Small) Shopping report :)

September 23, 2010 Venoma 4 Comments

Secate se ovih cizama? /Remember these boots?

E pa, nasla sam ih za jos manje pare xD U Jadranu, 3000din. Bice, bice, ako ne sad onda na rasprodaji, sve mi se vise svidjaju :D A mozete naci i slicnu verziju u NewYorker-u, samo sa drvenim djonom i stiklom, za 3800din cini mi se, mada meni se vise dopada kada je sve crno.

Well, I managed to find them for even less money - 30euros in Jadran. I like them more every time i see them :D Something similar could be found in NewYorker, but with wooden heel, which i didn't like as much. Those cost around 38euros.


U medjuvremenu, kao i obicno, idem ja tako Uscem i udjem u Stradivarius i naidjem na nesto ovako / In the meantime, as ussual, I've been walking around "Usce" and came in Stradivarius. There I have found something like this:

kao i obicno, slika nije originalna jer originalnu ne mogu da nadjem, tako da idemo slikovito: lepse su od ovih (naravno xD ) imaju manje krzna i krzno je u sivoj boji... I one su samo i iskljucivo u SIVOJ boji - sto je mene potpuno depresiralo - ja nista sivo nemam niti planiram da kupujem. Sivu dozivljavam kao izbledelu crnu i nije mi efektna. A otkacila sam za cizmicama koliko dobro izgledaju, kostaju 7000din, ali bih mogla to da progutam tu cenu, samo da je crna boja... Ali neeee, nema -.- Zar je meni stvarno toliko tesko udovoljiti? Ko voli sivu, neka ih kupi i neka mi posalje slike, da znam da se bar neko usrecio s njima kad ja ne mogu.

As ussual, the pic is not original, cause I can't find original, so I'll have to describe it as ussual xD they are more beautiful, fur is a bit shorter and gray. And thay are whole gray. Tht totally depressed me - I like them so much, but c'mon, gray?? Why gray?? I got nothing else in gray colour, I don't like gray :( The price of the boots is around 70euros, which I could bear if they were black, but like this :( Can somebody who loves gray please go buy them and send me photos? I would like to see somebody enjoying them when I can't. ;)




A secate li se belog kaputa iz ovog posta o Zarinoj novoj kolekciji? / Remeber this coat from the post about Zara new collection?

Lagan je kao oblak i topao kao cebe, savrsentsvo jedno. Savrsenstvo od 12.000din... Pa ko voli i ko ima nek izvoli, sta da kazem :) Ja da ga kupim, pored toga sto mi je M uzak a L veliki, isflekala bih ga u roku od dva dana :(

He is light as a cloud and warm like a blanket, pure perfection. 120euros perfection tho. Who likes it and can afford it - go ahead :))) If I buy it, he'll have stains all over him in two days :(


Sticajem okolnosti, prolazila sam Bogoslovijom pored onih raznih butika sa nefirmiranom robom - kakve sam "iscepane" farke videla u jednoj radnji za 2400din, perverzija. Razmisljam se o njima iako sam nedavno donela "cvrstu" odluku da imam dovoljno farki (..i cipela... i majica... ma kako da ne xD ) Malo mi je puno da dam toliko za nefirmirani jeans ko zna odakle doduse.

I have also went on Bogoslovija next to some non-labeled shops and saw a beautiful pair of "teared" jeans with price of 24euros, they are really fabilous. I was thinking about buying them but then I remebered that I made "tough" decision that I already have enough jeans (and shoes.. And shirts... yeah right xD ) Price is a bit too high for local unlabeled jeans tho.

Gledacu da se na mom sledecem shopping reportu nadju butici sa Bulevara - dugo nisam bila, nikako da odem, ovih dana sam imala nekih gadnih zdravstvenih problema. Ali bice :)

More to come, some other time

XOXO

Venoma


4 comments:

  1. meni je takoder lijepse kad je sve u crnoj boji.
    mogu se vise kombinovat :)

    blog-slika ti je super.
    one pink sandale sa kamencicama su suuuper. bas sam ljubomorna. zelim i ja takve !

    poooozzzzz lala

    ReplyDelete
  2. ma slobodno zaboravi na beli kaput, i da ga ne isflekas ti, ofucace se na rukavima i pri dnu, i posiveti nekako...
    jedva cekam bulevar-report, ja juce bila i odusevio me-depo :D mada jedino ne znam kako bi bilo tamo probati stvari:/

    ReplyDelete
  3. Hey Lala, takve imas da kupis u Miss radnjama u BG-y, ima dve na BUlevaru Kralja Aleksandra ;) Mislim da ih mozda mozes i dalje naci, nikad se ne zna :)

    Jovana, depo nije los za isprobavanje, postoje te kabine po coskovima, medjutim, problem je sto te uglavnom prodavci uvale negde kod njih da isprobavas, pa te posle udave zivu dok ne kupis nesto.. A ja mrzim da me prodavci dave, volim da kupujem na miru.

    ReplyDelete
  4. Aaa čizmice su odličn..I kaput je divan:)
    Kisses
    Taida

    ReplyDelete