Shopping novosti by Venoma (akcije i rasprodaje u Beogradu) :)

November 27, 2010 Venoma 0 CommentsDrage moje,

jedna od mojih omiljenih radnji sa obucom je u izlog stavila tablu sa "do 30% popusta". U pitanju je Aleksandar Junior, a radnjica je na Bulevaru preko puta Pravnog fakulteta (mada njihove radnje mozete naci i na pocetku Knez Mihaiolove, u Kralja Milana, i jos jednu na Bulevaru dosta iznad ove prethodne). U Aleksandar Junior radnji se nalazi cak nekoliko modela za kojima sam odlepila, ali ih necu kupiti jer vec imam 4-5 pari crnih cizama na stiklu, pa bi mozda bilo malo previse xD

Sto se tice prethodne zbrke izmedju Time out-a i Springfiend-a, u pitanju je ipak bio Time out, koji trenutno daje do 50% popusta na odredjene artikle.

Shushka se na netu da ce svakog ponedeljka od 14h do 16h u radnjama Goldenpoint-a biti happy hour kada ce sva roba biti snizena za 20%.

Sneg nam jos nije stigao a prave zimske rasprodaje su sve blize i blize, sto mene cini izuzetno srecnom, iako nemam neke kandidate za kupovinu ove sezone, sve sto mi je trebalo sam vec kupila, osim cizama za sneg, koje ce, ako bude srece, veoma uskoro zavrsiti u mom cipelarniku - o cemu cete vi, naravno, prvi biti obavesteni ;)

Ostale shopping novosti mozete pogledati ovde.


XoXo

Venoma


0 LOVELY COMMENTS: