Prve prolecne akcije i snizenja 2011

March 22, 2011 Venoma 3 Comments

 Daaaa, znam da se svi obradujete mojim sales report-ovima, i da su vam to omiljeni postovi sa Venoma's fashion diary :) Nije ih bilo neko vreme, jer na pocetku sezone i nije bilo nesto mnogo podsticaja na kupovinu od strane prodavaca. Dok god znaju da nam (jos) stvari za prolece ocajnicki treba, nece spustati cene ;) Medjutim, naslo se tu nekoliko izuzetaka :)

Springfienld daje trenutno 30% popusta na deo prolecne kolekcije. Znate kako su oni uvek na nekom popustu, pa tako i sad :)

Accessorize daje 10% popusta studentima uz index na aktuelnu kolekciju. Nije malo na onu njihovu skupocu :D Cini mi se da ova akcija traje jos nekih desetak dana.

Peacocks daje takodje 10% popusta studentima uz index, ali to je akcija koja je kod njih trajna. Samo nemojte zaboraviti index ;) Kad smo vec kod Peacocks-a, tamo stvarno mozete naci fenomenalne cipele/baletanke/platforme za leto po ceni od 2500din.

Afrodite Mode Collection odnosno AMC ove nedelje, tacnije do petka 25.03., odrzavaju nedelju saoka, gde ce svi sakoi biti na popustu od 10% (nisu se nesto pretrgli, al' 'ajde).



Calliope radnja se zatvara zbog renoviranja vec neko vreme (u ovom trenutku se mozda vec i zatvorila). U pitanju su bili enormni popusti, koji su napravili spiralni red duz cele radnje kad sam pre neki dan prosla pored iste, pa sam odustala od ulaznja. Koga ne mrzi da se gura ili da rizikuje da naidje na zatvorena vrata, i takodje mu odgovaraju ultra male velicine, moze da svrati to Makedonske.

Terranova, barem ona u DC-u, ima na popustu jos izvestan broj artikala, poput helanki od 790din, nekih majica i tome slicno, iako se vecina vec prodala, ono sto je ostalo je zaista povoljno, mada manjka velicina, uglavnom su u pitanju XS i XXS.


I to bi bilo sve za ovaj put drage moje. Nadam se da ce vam koristiti. Stare shopping report-ove mozete uvek pogledati ovde. I ako naidjete negde na neki popust koji ja nisam primetila, javite mi da ga ubacim u neki od sledecih shopping report-ova :)

XoXo

Venoma



For all my foreign readers, this is a text about a local sale so thats why it's written on Serbian. In case you still want to read it, please use google translate :) XoXo Venoma


3 comments:

  1. U pravu si za Peacocks, divne sam cipelice videla tamo, a nisu skupe, nisam znala to za index, odlicno!

    ReplyDelete
  2. Hvala na obavestenju,pojma nisam imala za te akcije s indexom

    ReplyDelete
  3. Hahhaha, znam za te akcije s indexom! :D Sazalili se na nasu vrstuuuu :')))
    Ali su se zestoko pretrgli! xD
    Msm strasno - mi smo buduca elita! hahahah
    :*

    ReplyDelete