Sensation White Belgrade 2012 - Line up, part two

April 25, 2012 Venoma 6 Comments

Nakon što smo bacili detaljniji pogled na prvi deo line-up-a za jednu od najvećih i najluđih žurki na svetu, Sensation White koji drugu godinu za redom dolazi u Beograd, vreme je da pogledamo i ostatak fenomenalnih DJ-eva koje ćemo imati prilike da čujemo u Areni 12. maja ove godine:

Dennis Ferrer

Niko ne ume da izbalansira underground house sa zaraznim melodijama kao što to radi Dennis Ferrer. Još od poznatog hita ''Hey hey'' kojim je debitovao, Ferrer ne prestaje da lansira nove hitove i mikseve koji osvajaju svet.


Fedde le Grand

Možda najpoznatije ime na našim prostorima koje se našlo na Sensation listi za ovu godinu, Fedde le Grand je definitivno dovoljan razlog da obučete belo ovog maja. Očekujemo da čujemo hitove poput ''So much love'', ''Put your hands up for Detroit'' i mnoge druge.

Hardwell

Takođe jedno od popularnijih imena na DJ scenama u poslednje vreme, Hardwell će se pridružiti ostalim izvođačima koje smo pominjali u naporima da učini ovogodišnji Sensation nezaboravnim. Unapred se radujemo sjajnim house miksevima!

Sve informacije oko Beogradske Arene i kupovine karata možete naći na sajtu sensation.com . I ne zaboravite najvažniji deo: be a part of the night - dress in WHITE!

P.S. koji je vaš omiljeni DJ od navedenih, ali i uopšteno? Volite li ovu vrstu muzike i provoda? :)
Do sledećeg posta..


6 comments:

  1. Odlican post! Inace, jedva cekam! :)

    ReplyDelete
  2. Jako los odabir za ovu godinu ,sve sam ih gledala par puta , nadam se da ce Marko da se ipak u neko doba pojavi ,ali radosti dolazi nam Cox .

    ReplyDelete
  3. Totalno sam izasla iz fazona..ne znam ni jednog!

    ReplyDelete