Fashion corner vol. 3

May 04, 2012 Venoma 1 Comments

 
 
Iako se uglavnom bavimo događanjima u Beogradu, ovoga puta ćemo napraviti maleni izuzetak i najaviti jedan događaj u Nišu :)  Beograđani će verovatno biti zauzeti Story shopping groznicom, a Nišlije će za to vreme imati sjajnu priliku da posete modni događaj malo drugačijeg tipa, ''Fashion corner'' vol.3 :) Pa kaže ovako... 
 
 
''Sa idejom davanja jačeg pulsa kreativnoj strani Niša, grupa dizajnera je uspela da nadjača i samu ideju. 


"Fashion Corner" je, kako i samo ime kaze, modni kutak koji na nekonvencionalan i neuobičajen način izlaže radove dizajnera.

Činjenica - Dizajn je po difoltu primamljiv i stvaraocima i posmatracima, ali je i prezentacija istog od presudnog znacaja da ostane i upamćen.

Samim tim je "Fashion Corner" za vrlo kratko vreme postao bitan. vitalan puls grada Niša. Uz svu medijsku pažnju, podršku prijatelja i  ljubitelja "Fashion Cornera" - prvobitna ideja je prerasla u tradiciju. 


 Dokaz tome je najava III "Fashion Cornera" koji ce biti održan od 4. do 11. maja, 2012. u Ul. Generala Bože Jankovica 21, lokal 6, Niš sa svečanim otvaranjem od 19h. 


III "FC" će biti znatno drugačiji od prethodnih, jer su se našoj ideji pridružila nova imena i novi oblici dizajna. 

Pozivamo Vas da nam se pridruzite u ideji sirenja svesti o modi i nezi pravih estetskih vrednosti koji za posledicu mogu imati  razmenu pozitivne energije i ohrabrivanje novih talenata. ''


Između ostalih imena koja ćete videti na Fashion Corneru, biće tu Sandra Lalović, Nevena Kragić, Ma.Ra, Milica Stojiljković, Tašnarija, Ana Ristić...

Želim vam svima sjajan modni provod večeras, ma u kojem gradu da se nađete :)

Do sledećeg posta, vaša Venoma


1 comment:

  1. Već sam napisala kod Nataše na blogu da mi je stvarno žao što neću moći da odem, ali lep provod svima, u svakom slučaju :)

    ReplyDelete