Grazia shopping night Podgorica + Noć knjiga Beograd

June 14, 2012 Venoma 3 Comments

Kako ne bi ispalo da se ovde bavimo isključivo Beogradom, danas sledi nekoliko informacija za sve shoppaholičarski nastrojene Podgoričanke :) Grazia shopping night u Delta city-ju u Podgorici će se održati u petak, 15.06.2012 od 19h do ponoći i ispod sledi spisak popusta (klik na fotku za uvećanje):



Želim našim susedima uspešan shopping sutra, a imamo i nešto zanimljivo za Beograđane danas, ali i za druge gradove u Srbiji. Naime, sutra uveče se u Beogradu i još nekoliko gradova održava već tradicionalna Noć knjige. Od 18h do 24h imaćemo prilike da kupimo knjige raznih izdavača po povoljnijim cenama, pod pokroviteljstvom Delfi knjižara. Noć knjiga biće organizovana u osam knjižara u Beogradu, dve u Nišu, zatim Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici, Valjevu, Kragujevcu, Čačku, Kraljevu, Leskovcu, Zaječaru, Loznici, Pančevu, Požarevcu, Zemunu, Pirotu, Šapcu, Jagodini i Vršcu.



Popusti na Lagunina izdanja za jednu knjigu biće 25 odsto, za dve knjige 30 odsto, za tri knjige 35 odsto, a za četiri i više knjiga 40 odsto. Akciji se priključilo četrdeset i šest najznačajnijih izdavačkih kuća među kojima su: Geopoetika, Kreativni centar, Čarobna knjiga, Alnari, Mono i manjana, Plato, Globosino, Solaris, Rende, Paidea, Dereta, Booka, Stubovi kulture. Oni će na svoje naslove u Noći knjige odobriti popust do 20 odsto.

Biće organizovano i druženje sa piscima, kao i poklon uz svaku kupovinu. Svaki kupac dobija poklone: vaučer u vrednosti od 5 hiljada dinara obezbeđuje Klub Satelit Zlatibor, strip Veseli četvrtak, kozmetički proizvod parfimerija Diva, vaučer za plovidbu četiri osobe Dunavom i Savom Jahting klub Kej i kesicu nove antistres linije Grand kafe. Za kupovinu preko 3 hiljade dinara uz ovaj paket poklona kupac dobija i jedan od proizvoda: vinarije Mačkov podrum, Vode Vrnjci, Imleka, Avona, Lusha, Danubiusa, Karotena, Golden Rouza, Revlona i Evolušna.




I posebno za dame, ispred knjižare u Knez Mihailovoj ulici učesnici manifestacije moći će da dobiju savete o najnovijim trendovima u šminkanju, kao i profesionalno šminkanje na licu mesta sa novom linijom Avona.

Detaljnije informacije o gostovanjima pisaca možete pogledati na Delfi-jevom sajtu, odakle potiču i ostale informacije.

Svi oni koji nisu u mogućnosti da posete Delfi knjižare, ipak mogu da ostvare iste popuste pri kupovini knjiga putem interneta i to u Noći knjige, 15. juna od 18 do 24 sata, na sajtu www.delfi.rs.


To bi bilo sve za danas dragi moji, uživajte u ostatku dana.
Do sledećeg posta, vaša Venoma


3 comments:

  1. sve bi to bilo lijepo da je ovaj spisak popusta bio bar malo tacan :) drago mi je sto si mislila na nas podgoricane malo :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mora malo ;) Za tačnost ne garantujem :D A uvek je tako na GSN...

      Delete