Grazia shopping night Usce i Immocentar 8. jun 2012

June 07, 2012 Venoma 1 Comments

Izdavačka kompanija Attica Media i magazin Grazia, zbog velikog interesovanja, organizuju manifestaciju „Grazia Shopping Night - Special edition“, koja će biti održana u petak, 8. juna, od 17 časova do ponoći, u UŠĆE Shopping Centru i u Immo outlet centru.

Za sve posetioce pripremljeni su interesantni popusti i zabavni program prepun iznenađenja.

U magičnoj noći uživaće svi, a posebno najmlađi u dečjem pozorištu u kome će ih zabavljati glumci, klovnovi, žongleri i kostimirani igrači. Za nezaboravan muzički doživljaj biće zaduženi trio Taboo i sastav Infinity. Vrhunac muzičkog performansa očekuje nas u nastupima električnih gudača i saksofonista.

Oni najhumaniji biće u prilici da na Grazia štandu dobre volje doniraju iznos koliki žele za nabavku paketa za sve novorođene bebe Beograda, u okviru humanitarne akcije magazina Grazia i projekta Skupštine grada Beograda pod nazivom „Bg bebi klub“ odnosno, ako donirate 100 dinara BG Bebi Klubu, magazin Grazia će vam pokloniti lepu žensku torbu :)



Ljubitelji fudbala uživaće u prenosu ceremonije otvaranja UEFA Evropskog prvenstva u fudbalu, u organizaciji Carlsberg pivare. „Carlsberg footbal corner“ biće mesto gde će se, uz rashlađeno pivo, na velikom LED ekranu gledati početak najvećeg fudbalskog spektakla u 2012. godini.


Accademia del Lusso će, u saradnji sa časopisom Grazia, tokom predstojećeg Grazia Shopping Night-a svoje studente staviti na probu. Novi, talentovani Personal Shopper-i imaće budžet od 500 evra da osmisli savršen izgled za sve zainteresovane posetioce. U prodavnici Fashion & Friends na raspolaganju će biti odeća i aksesoari najboljih svetskih brendova. Novi izgled svih zainteresovanih biće fotografisan u prodavnici, a fotografije će biti objavljene na Facebook profilu Akademije del Lusso. Za fotke će se glasati lajkovima narednih deset dana, a pobednik na poklon dobija ono što je nosio. :)

I za kraj dragi moji, ono što vas najviše zanima, lista popusta - click to enlarge ;)



Dakle, ako ste se uželeli shoppinga, želite da ugrabite neki komad na sniženju ili jednostavno nemate šta pametnije da radite sutra popodne i uveče, Ušće i Immocentar su destinacije na kojima vam sigurno neće biti dosadno ;) Želim vam srećan shopping i javite mi ako nešto lepo ulovite ;)

Do sledećeg posta, vaša Venoma


1 comment: