Maybelline Fashion Selection: Hollywood Charmers i Modne vinjete

October 28, 2012 Venoma 7 Comments



Click to see more


U poslednjih nekoliko dana Maybelline Fashion Selection-a smo videli razne zanimljivosti - Hollywood Charmers, tematsku modnu reviju poznatih ličnosti, modne vinjete diplomaca Akademije Del Lusso kao jedan interesantan film koji će se u bioskopima naći tek narednog meseca. U slici i reči, to je izgledalo ovako:

Distributerska kuća Megakom i modna agencija Select i ovog puta ostvarile su uspešnu saradnju započetu projektima Cinema Francais, Cine Italiano i „Na palubi Titanika“, i ispričale modnu priču o petorici holivudskih šarmera.







U interesantnom ambijentu bioskopa Cineplexx, petorica dizajnera predstavila su modele inspirisane bardovima Holivuda od zlatnog doba do savremenih zvezda, koje su tumačili naši poznati glumci. Gordan Kičić je u kreaciji Vasilija Kovačeva predstavio Klerka Gejbla. Ivan Golubović je svojim modelom dočarao Roberta De Nira, čiji je lik na reviji tumačio Miki Krstović. Predrag Đuknić inspiraciju za svoj model pronašao je u Denijelu Dej Luisu, koga je na sceni dočarao Igor Đorđević, dok je Bojan Božić ispred modne kuće AMC svojim modelom oživeo Frenka Sinatru, u čijoj ulozi se našao Goran Sultanović. Reviju je zatvorio mladi glumac Ivan Mihajlović u modelu modnog brenda „Valter“, a tumačio je ulogu Erika Bane.

Ovom prilikom najavljeni su filmovi koji će se ubrzo naći u distribuciji u našoj zemlji, „Linkoln“ sa Denijelom Dej Luisom u glavnoj ulozi i novi triler „Zamka“ sa Erikom Banom u glavnoj ulozi.

***

IZLOŽBA RADOVA STUDENATA ACCADEMIJE DEL LUSSO NA 21. MAYBELLINE FASHION SELECTIONU






U okviru 21. Maybelline Fashion Selectiona studenti prestižne italijanske škole mode i dizajna Accademije Del Lusso predstavili su se izložbom radova – modnim vinjetama pod nazivom Fashion Sculptures.
Studenti završne godine ove akademije su u zanimljivom ambijentu prvi put su izložili svoje radove na ovaj način. Svoje prve kolekcije predstavili su Aleksandar Janković, Božidar Komnenić, Petra Kosnić, Iva Nikolić, Julija Đerković, Biljana Tipsarević i Marina Mićanović

Kako vam se dopada ovo što ste videli dragi moji?

Do sledećeg posta,
vaša Venoma


7 comments:

  1. I did not understand a word , but the pictures are gorgeous !

    XX Luba
    Well Living Blog
    http://very-well-living.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Sliku se prelepe :)
    http://tatjanakandic.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Meni su favoriti Biljana Tipsarevic i Petra Kosnic, sinoc sam i gledala revije! :)

    ReplyDelete
  4. Odlicne fotke.
    A vidi ti nasu Elenu kako se probija :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahha jes stvarno i ja nisamocekivala fotku hahaha

      Delete