Outfit Recap - Best of 2012

December 31, 2012 Venoma 12 Comments


Hey fashion freaks. Welcome to my last post for this year. Today we will be going through some of my (and yours) favorite outfits I took pictures of and posted here. You will have links to the whole outfit posts under the pictures. And something else too - a few sentences about what I did this year besides this blog. With some music links. A lot has happened this year. And I sould really love to know which of my outfits you loved the most and why. So buckle up, here we go. :)
Zdravo dragi moji, dobrodošli u poslednji post u ovoj godini. Danas ćemo razgledati neke od mojih (i vaših) omiljenih outfita koje sam fotkala i okačila u toku 2012. Ispod slika biće linkovi ka celim postovima, a takođe i ponešto o tome šta mi se interesantno događalo pored ovog blogića, u kratkim crtama i sa malo muzike. Volela bih da znam i koji vam se outfit najviše dopao i zašto. Vežite se, polećemo :)


Recimo da mi je početak godine bio najaktivniji i izuzetno zanimljiv. Izlazila sam u proseku 4 do 5 puta nedeljno. I nije mi teško padalo.

Imala sam gadnih zdravstvenih problema u nekom momentu. I malo sam se namučila dok nisam upisala i četvrtu godinu Ekonomskog fakulteta na budžet. Nisam bila sigurna da li ću uspeti da se isčupam, ali jesam, i to u oktobru. :)
 Vratila sam se na treninge plesa koje sam napustila kada sam upisala fakultet. Ovog puta moj izbor je pao na hip-hop, to je nešto što do sada nisam radila. I zaljubila sam se u taj ples.
 Mnogo sam toga naučila o svetu i o sebi. Pre svega o sebi. Postavila sam sebi neke ciljeve i standarde, nešto za mene lično, nešto vezano za druge. I izuzetno je lep osećaj biti upravo ono što želiš da budeš.
Upoznala sam neke sjajne nove ljude, ali sam više srećna što su oni koje već dugo poznajem i mnogo volim stajali uz mene kroz sve što mi se dešavalo ove godine. Mnogo toga se promenilo, ja sam se mnogo promenila, a oni koji su mi bitni nisu ustuknuli ni makac. U nekom momentu ove godine sam završila 'malkice' povređena. Izgubila sam neke bitke. Ali i to je sad već davno prežaljeno. Jer rat mi se čini da dobijam :) Uradila sam neke lude stvari ove godine, mnogo toga novog i zanimljivog. Stvarno sam stavljala nos gde ne treba, ali sam dobila neka iskustva i priče od one vrste što se pričaju unucima kad malo porastu. Stoga je bilo vredno svega :)

 U nekom momentu sam shvatila da sam nabacila sebi na leđa toliko obaveza da mi uopšte, ali uopšte nije jasno kako ću da ''izdržim''... A onda sam shvatila da nikad nisam bila srećnija.
 Prevazišla sam neke svoje strahove. Inače strahove prevazilazim tako što skačem u njih glavom bez obzira. One koje nisam uspela da prevaziđem sam uspešno stavila pod kontrolu tako da mi ne ometaju više život ni  na koji način. I srećna sam zbog toga :)

 Ove godine sam napravila neke od najlepših svojih fotografija ikada :)

 Prestala sam da volim sve one koji nisu bili u stanju da vole mene istom jačinom. Prestala sam da volim i one koji nisu bili u stanju da mi pokažu da me vole, i one koji su mislili da je dovoljno to što me vole na neki svoj način, a ne na onaj koji ja razumem i koji je meni neophodan.
 Bila sam pravi i odan prijatelj svima za koje sam smatrala da su to zaslužili.
 Popravila sam odnose sa nekim ljudima. A sa nekima sam iste prekinula. Ne uvodim i ne zadržavam u životu više nikoga ko nije u stanju da doprinese mom personalnom razvoju i mojoj sreći na bilo koji način.
 Ne igram više skoro nijednu igricu na FB.

 Navukla sam se na Lanu del Ray.
 Nabavila sam pink kaput. I zelenu haljinu. I matori se pita gde ću sa stvarima jer sam napunila sva četiri ormana. Da ne pominjemo što mi je napravio još jedan cipelarnik. Edgy

Prestala sam toliko da insistiram na visokim potpeticama. Otkad više đuskam, nekad izlazim i u patikama.
 Još uvek mi ponekad nedostaju neki ljudi koji su se izgubili negde na mom putu do ovde gde sam danas. Nadam se samo da su srećni tamo gde jesu.
 Kockala sam se. Ne mislim u pare ili materijalne stvari. Uglavnom u osećanja. Kompromise. Svoje poverenje. Slatkiše. I mislim da sam odigrala sjajno svaku partiju.
 Sviđa mi se mesto na kome sam u ovom momentu. Bar za sada.
 Mislim da ne postoji nešto posebno što bi mi bilo neophodno i što bih baš želela u narednoj godini. Želela bih pre svega da zadržim sve što već imam.

Još uvek se ne kajem za bilo šta što sam uradila u životu. Mislim da je sve bilo baš onako kako treba da bude.

Toliko od mene dragi moji. Veliki ljubac za sve vas, lepo provedite praznike. :* :* :*

Vaša Venoma


12 comments:

 1. You look fabulous in every outfit!!!
  Happy New Year!!!!
  Kisses
  Francy&Stef
  chicwiththeleast.blogspot.it

  ReplyDelete
 2. Lots of beautiful outfits!! Happy New Year, I look forward to lots more...I hope it's a wonderful time for you xx

  ReplyDelete
 3. Bas lep post, Venoma! :)) Dopada mi se prica koja prati slike, drago mi je zbog svega lepog sto ti se desilo u ovoj godini, ali najjaci momenat su mi igrice na FB :D
  Uzivaj veceras! :***

  ReplyDelete
  Replies
  1. Bejbe <3 Drago mi je da si odvojila vreme da procitas <3 Ljubim puno, i ti isto, i pozdravi mi svoju jacu polovinu :*

   Delete
 4. Sve najbolje! :*
  Zelim ti jos vise saradnji u 2013-toj! :D

  ReplyDelete
 5. woah nice looks :>
  followed your blog! :">
  I hope you follow back :>

  http://itschachabels.blogspot.com/
  xx chachabels

  ReplyDelete