Adidas ZX Flux party

September 26, 2014 Venoma 2 Comments



Oni od vas koji me prate na Instagramu ili Twitteru već znaju da smo sinoć uživalu u Galeriji Štab i dobili priliku da dizajniramo patike iz nove Adidas Originals ZX Flux kolekcije.

Sa nama su bili su bili Gru, Sara Jovanović, Marija Kilibarda, Irina Radović, Miloš Maksimović, Nenad Radujević, Marko Đurovski, Vuk Brajovic, Milan Bošković, Jelisaveta Orašanin, Dario Ćirić, Filip Maksimović, Nina Kolundžija i mnoge druge poznate ličnosti.

Ovom prilikom predstavljeni su i pobednici Originals takmičenja na Instagramu. Tokom tri nedelje, nekoliko stotina korisnika ove društvene mreže je pod haštagom #zxfluxbelgrade postavilo preko 1250 različitih fotografija ZX Flux dizajna. Aleksej Nešović, Jelena Petrović i Dragana Radosavljević su pobednici ovog takmičenja i oni će u naredne tri nedelje dobiti glavnu nagradu  – adidas ZX Flux patike sa svojim Instagram dizajnom. Ostalih 20 takmičara, čija su dizajnerska rešenja takođe bila orginalna, osvojili su adidas Originals majicu sa svojim dizajnom patike.

Kao posebno iznenađenje adidas žurke, u čast nove ZX Flux kolekcije za jesen/zimu 2014/15, otkriven je i mural naše popularne strit-art umetnice Aleksandre Petković. Prepoznatljiva po muralima koje pravi sa stensilima (dizajnerskim ramom) i potpisuje sa tri slova  TKV i inspirisana Originals takmičenjem na Instagramu ona je na površini od 180m2 zida pored Galerije ŠTAB napravila mural koji oslikava ovaj kultni brend kroz njen umetničko/dizajnerski izražaj.

Uživali smo do ranih jutarnjih časova u odličnoj atmosferi i zvuke DJ sastava VATRA i muziku najvećih svetskih zvezda. A u nastavku posta par fotkica kojim ćemo pokušati da vam dočaramo kako je bilo :) 



Until my next post,
Venoma


2 comments:

  1. that looks like a really cool event
    Keep in touch
    www.beingbeautifulandpretty.com
    www.indianbeautydiary.com

    ReplyDelete
  2. Totalno kul event :D
    T.

    ReplyDelete