Nove dermatokozmetičke linije ''Psorioderm'' i ''Ivatherm''

March 18, 2016 Venoma 0 Comments



Ove nedelje je ''Venoma Fashion Freak'' tim imao priliku da prisustvuje predstavljanju novih dermatokozmetičkih linija u hotelu ''88 Rooms'' u Beogradu. Kao i uvek, radujemo se povećanju diverziteta proizvoda na tržištu dermakozmetologije u Srbiji. Naši utisci vas čekaju u ovom postu!

Korišćenje dermatološki ispitane kozmetike bazirane na prirodnim sastojcima, koja ne sadrži kortikosteroide,  važna je dodatna terapija za pacijente obolele od psorijaze, jer na taj način ublažavaju simptome ovog oboljenja,  istaknuto je tokom stručnog predavanja za dermatologe iz cele Srbije u okviru kog su predstavljane dve nove deramtokozmetičke linije „Psorioderm“ i „Ivatherm“.


O tome na koji način najkvalitetnije pomoći pacijentima koji se bore sa psorijazom, kao i sa atopijskim dermatitisom govorili su dermatolozi dr Zoran Golušin, upravnik Klinike za kožne i venerične bolesti Kliničkog centra Vojvodina i prof. dr Miloš Nikolić, načelnik Odeljenja za pedijatrijsku dermatologiju Kliničkog centra Srbije. 




„Psorioderm“ je nova dermatokozmetička linija namenjena ublažavanju simptoma psorijaze, seboreje, ekcema i drugih osetljivosti na koži. Koristi se u Evropi već nekoliko godina a odnedavno je dostupan i na tržištu Srbije. Sadrži nano čestice zeolita koje imaju visoku atioksidativnu aktivnosti a istovremeno služi kao nošač aktivnih komponenti koji obezbeđuje neometan prolaz u ćelije epidermisa. Upravo zbog toga što sadrži zeolit u svom sastavu,“Psorioderm“ preparati su pokazli visoku efikasnost u tretiranju problema obolelih od psorijaze i drugih kožnih bolesti. 





„Ivatherm“ dermatokozmetička linija je razvijena i proizvodi se u Francuskoj. Ova linija sadrži poznatu Herkulana termalnu izvorsku vodu. Preporučuje se kod atopije, ekcema, svraba, urtikarije, inflamatorne dermatoze. Jedino ova kozmetika na našem tržištu sadrži „Resveratrol“ koji se dobija iz semenki grožđa i koji predstavlja jedan od najpotentnijih antioksidansa. Smatra se jednim od najboljih aktivatora Sirutina, tzv. „gena dugovečnosti“ u ljudskom organizmu.



Dermatokozmetičke linije „Psorioderm“ i „Ivatherm“ uvozi i distribuira farmaceutska kompanija Goodwill Pharma iz Subotice. 



Nadam se da vam se dopao današnji post! Do sledećeg,

vaša Venoma



0 LOVELY COMMENTS: