GARNIER NEO DEZODORANSI U SPREJU RECENZIJA

April 05, 2016 Venoma 5 Comments

Zdravo drage moje! Danas vas na blogu čeka novi beauty post u kome ćemo razgledati novitete na domaćem tržištu. Konkretno sam za vas danas spremila recenziju Garnier Neo Deodorant linije proizvoda.


Ono što mi se na prvi pogled dopalo kod ovih antiperspiranata jeste njihov moderan dizajn. Pakovanje je za nijansu veće od standardnih dezodoransa i veoma su laki za korišćenje. Raspršivanje je lako i efikasno jer se sprej raspršuje kroz ceo krug na vrhu ravnomerno. Nijedan od njih ''ne guši'' prilikom nanošenja kao što neki drugi dezodoransi u spreju umeju da ''guše'' pri nanošenju.


Ono čime se ova linija diči jeste ''efikasnost i nega'' tačnije nežnost prema koži uz veliku učinkovitost. Ne sadrže alkohol i ne peckaju prilikom nanošenja u šta sam se i uverila kada sam ih nanela nakon brijanja.



Dolaze u pet različitih varijanti.

Rozi Floral touch: cvetna nota zasnovana na ruži, božuru i freziji. Svi fanovi cvetnih mirisa će se verovatno voleti ovaj dezodorans baš kao i ja.

Narandžasti Fresh blossom: osvežavajući cvetni miks. Veoma nežan i prijatan.

Svetlo plavi Light freshness: inspirisan povetarcem okeana, koji, na moje iznenađenje, ne podseća uopšte na osveživače vazduha na koje me je opis asocirao, već je značajnije prijatniji.

Smaragdni Shower clean: sa notom osvežavajućih citrusa, jedini čija mi se mirisna nota nije dopala. Najoštriji miris u kolekciji.

Tamno plavi Pure cotton: miris cvetne note inspirisan mirisom čiste posteljine. Opis je možda malo nesrećan, ali miris je sasvim u redu za one koji vole klasičan dezodorans koji miriše na čisto.

Moji favoriti su rozi Floral touch i narandžasti Fresh blossom jer sam, kao što rekoh, veliki fan cvetnih mirisa. Rozi ima jači miris od narandžastog koji je veoma blag, pa mi se oba dopadaju na svoj način.


Garnier Neo Intensive Antiperspirant obećava negu i zaštitu od znojenja i do 48h (sadrže aluminijum).  Testirala sam ih u svakodnevnim uslovima i s obzirom da se kupam u proseku na 24h, mogu komotno da vam potvrdim da tokom tog perioda pružaju sasvim solidnu zaštitu od znojenja.



Sveukupni utisak koji je Garnier Neo Deodorant linija ostavila na mene je pozitivan. Volela bih da proćaskamo o ovoj liniji Garnier proizvoda drage moje, tako da mi možete ostaviti komentare ili poslati pitanja na mejl ukoliko vaš još nešto zanima. 

Do sledećeg posta,
vaša Venoma

*proizvodi su dobijeni od proizvođača/uvoznika/pr-a, što ne utiče na objektivnost recenzije.


5 comments:

  1. Pakovanja mi se bash dopadaju, moracu da nabavim neki :)

    ReplyDelete
  2. Uuuuu, jedva cekam da probam ovo sa kruzicem!! Hvala na recenziji V.!

    Lana <3

    ReplyDelete
  3. garnier always comes with best deo's
    keep in touch
    www.beingbeautifulandpretty.com
    www.indianbeautydiary.com

    ReplyDelete
  4. Never used this product. :)
    From Garnier, I have used their hair products (shampoos and conditioners), as well as day and night creams. And also hairsprays.
    I currently use a Garnier conditioner and a hairspray.

    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    ReplyDelete