Recenzija: Golden Rose Ice Chic lakovi za nokte

June 03, 2016 Venoma 4 Comments


Kao što sam prethodno obećala u videu u kome sam vam predstavila Golden Rose Longstay novitete, recenzija Golden Rose Ice Chic lakova za nokte je spremna! U poslednjih nekoliko nedelja sam se igrala sa čak četiri nijanse Golden Rose Ice Chic lakova i u nastavku možete pročitati moje utiske o njima.




Nova kolekcija Golden Rose lakova za nokte Ice Chic nam donosi širok dijapazon modernih nijansi u elegantnim staklenim bočicama efikasnim za skladištenje zbog svog četvrtastog oblika. Svaka bočica sadrži 10.5 ml laka i na pozadini svakog laka se može pročitati i sastav nakon što odlepite gornju nalepnicu. Lakovi su srednje gustine i ne deluje mi kao da će se u skorije vreme zgusnuti. Četkica je srednje veličine, nešto manja nego što je bila u kolekciji ''Rich Color'', ali ništa manje efikasna.



Ovi lakovi su pretežno dobro pigmentovani, ali za kompletan efekat i visok sjaj su uglavnom neophodna dva sloja. Brzo se suše na noktima i ne krzaju se minimalno pet dana, što je odlično kada se uzme u obzir da cena po komadu iznosi oko 150 RSD.




Iako sam u početku mislila drugačije, ispostavilo se da je nijansa Golden Rose Ice Chic 44 moja omiljena nijansa od onih koje ćemo razgledati danas. Lak izgleda sjajno posle samo jednog sloja, a nakon drugog dobija mat završnicu i visok sjaj. Četkica ne ostavlja trag i ujednačenost je fantastična.




Sve što sam malopre rekla se odnosi i na nijansu Golden Rose Ice Chic 21. Bež i bele odevne kombinacije dovode upadljivost ovog laka do vrhunca elegancije. Formulacija je odlična i četkica ne ostavlja tragove.




Manje mat od prethodnih nijansi ali isto odlična već u prvom sloju jeste Golden Rose Ice Chic 06. U pitanju je nežna roze nijansa idealna za predstojeće tople dane. Za ovu nijansu preporučujem obavezna dva sloja, a ukoliko želite da ga zamatirate, možda i tri. 




Golden Rose Ice Chic 25 je takođe nežna roze nijansa, nešto svetlija od prethodne, sa dodatkom sedefa. Manje je pigmentovana pa stoga u jednom sloju može poslužiti i kao sedefasti top coat preko nekog drugog laka po vašem izboru. Četkica ostavlja trag ali to ne utiče na finalni efekat. U dva sloja dobija na pigmentovanosti i daje divan sedefast sjaj.  

Svi lakovi se uredno i lako skidaju sa noktiju običnim uljanim odstranjivačem laka za nokte (ovom prilikom sam koristila Aurin Nail Polish Color Off Rremover) bez ikakvih problema. Interesantan Lookbook boja Ice Chic lakova sam našla u ovom videu, ali nisam sigurna koje od ovih su nama dostupne, jer npr. u njemu ni nema nijansi o kojima sam pisala u ovom postu.

Da li ste probali Golden Rose Ice Chic lakove i da li vam se dopadaju? Volela bih da čujem vaše utiske! U međuvremenu možete pogledati druge dve recenzije Golden Rose Longstay proizvoda kao i Essential maskara klikom na videe ispod. Uživajte!



Više detalja o Golden Rose možete naći na: http://www.danijela-commerce.com/golden-rose/

Vaša Venoma

 Follow me on:  Instagram Youtube | Facebook | Lookbook  Bloglovin' 
| Twitter | WeHeartIt Pinterest |


*proizvodi prikazani u postu su dobijeni od proizvođača/uvoznika/pr-a, što ne utiče na objektivnost ove recenzije


4 comments:

  1. sve boje su odlicne, posebno mi se svidja ova ljubicasta.. kiss

    ReplyDelete
  2. Great shades, I like your manicure. :)
    Enjoy your weekend!
    Xoxo, Victoria

    https://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    ReplyDelete
  3. Wooooow taj ljubicasti je strava!

    ReplyDelete