L'Oreal Elseve Proizvodi Za Negu Kose Recenzija

September 23, 2016 Venoma 2 Comments



Zdravo dragi moji! Danas ćemo zajedno razgledati jedan mali paketić koji mi je stigao ove nedelje do L'Oreal-a. U pitanju su proizvodi iz baš one linije L'Oreal Elseve proizvoda za negu kose koji je sajt MojElseve meni izbacio kao najidealniju liniju proizvoda za moje 'probleme' sa kosom (ako se ne varam, u pitanju je bila krhka kosa, cvetanje krajeva i boja). Linija koja meni najviše odgovara jeste L'Oreal Elseve Total Repair Extreme i sad ćemo pogledati zajedno šta se sve tu nalazi!




 Za sve vas koji volite videe, tu je naravno i kratak video, ali kako je većina vas ipak veći fan čitanja, read on!



Prvi proizvod iz ove linije proizvoda jeste L'Oreal Elseve Total Repair Extreme šampon za kosu za suvu i oštećenu kosu. Dolazi u pakovanju od 250ml i možete ga naći u svim drogerijama po maloprodajnoj ceni oko 344 RSD. Prijatnog je mirisa i tvrdi da pruža vašoj kosi oporavak i mekoću. Kako nisam do sada koristila L'Oreal šampone za kosu, ostaje mi da vam naknadno javim utiske o ovom proizvodu!



Drugi proizvod jeste L'Oreal Elseve Total Repair Extreme balsam za suvu i oštećenu kosu koji dolazi u pakovanju od 200ml i takođe se može naći u drogerijama po maloprodajnoj ceni od 344 RSD. Kako sam imala prethodnih iskustava sa ovim balsamom kao i L'Oreal Elseve Color-Vive balsamom, mogu vam reći da su se oba odlično pokazala kao pomoć u postizanju mekoće i lakšeg raščešljavanja kose. Color-Vive pruža mojoj farbanoj kosi više sjaja, dok Total Repair Extreme pruža više nege. Imajte u vidu da ove balsame ipak ne treba nanositi na koren kose jer su malo masniji i mogu vam skratiti vreme između dva pranja kose.



Sledeći proizvod jeste L'Oreal Elseve Total Repair Extreme maska za kosu. Ona dolazi u pakovanju od izdašnih 300ml po maloprodajnoj ceni oko 546 RSD. U pitanju je maska bele boje i prijatnog mirisa koja se lako nanosi i raspoređuje po kosi. Već posle 2-3 minuta je možete isprati i za to vreme će vaša kosa biti negovana tako da ćete sigurno primetiti razliku. Moja omiljena je takođe iz Color-Vive Elseve kolekcije jer daje neverovatan sjaj mojoj kosi, dok ova pruža više nege.




Poslednji proizvod koji ćemo razgledati danas je L'Oreal Elseve Total Repair Extreme double serum za obnovu i zaglađivanje veoma suvih i oštećenih vrhova kose. On sadrži rekonstruktivni gel i serum za oporavak i zaglađivanje vrhova. Maloprodajna cena ovog proizvoda je oko 546 RSD. Izlazi iz pakovanja od 15ml na pumpicu. Nanosi se na vlažnu ili suvu kosu na krajeve ili celom dužinom, ali ne na koren kose. Isprobala sam ga u međuvremenu i veoma mi se dopao. Deluje mi kao idealan proizvod za sve dame koje se bore sa nemirnim i ispucalim krajevima kose jer ih smiruje bez da daje utisak masne kose.

Nadam se da vam se dopala moja recenzija dragi moji! Ukoliko imate dodatna pitanja ili iskustva sa ovim proizvodima, pišite mi! 

Do sledećeg posta,
vaša Venoma

 Follow me on:  Instagram Youtube | Facebook | Twitter Pinterest |



2 comments:

  1. Lovely post dear!Have a great Friday! xx

    ReplyDelete
  2. Koristila sam bas ove proizvode ali i za druge tipove kose, odlicni su :))

    ReplyDelete