Dermix Proizvodi Recenzija

December 15, 2016 Venoma 0 Comments


Zdravo dragi moji i dobrodošli u novi video! Danas za vas imam recenziju novih proizvoda iz Dermixa. U pitanju su Dermix mleko za skidanje šminke i krema za ruke i nokte. Moje utiske možete saznati u novom videu! A ako ne želite da gledate, kao i uvek, pisala recenzija je odmah ispod.




Danas ćemo pričati o Dermix kozmetičkim proizvodima sa kojima sam imala prilike nedavno da se upoznam.



Dermix proizvodi su kreirani po unikatnom receptu Prof. dr M. Milojevića i naučnog tima Dermatološkog centra. Dermix preparati služe za negu kože, stimulišući njenu prirodnu sposobnost regeneracije i zaštite. Proizvodi koje ćemo razgledati danas su Dermix make up remover i Dermix hand and nail cream.




Dermix make up remover odnosno Dermix mleko za skidanje šminke dolazi u beloj kutiji sa srebrnim detaljima u kojoj se nalazi bočica od 200ml. Bočica se otvara na odvrtanje što olakšava doziranje mleka na tupfer ili vatu tako da nema protraćenog proizvoda. Samo mleko je dovoljno guste teksture da neće skliznuti sa tupfera i veoma je efikasno u skidanju šminke sa celog lica. Jedini momenat u kojem možete naići na poteškoće jeste skidanje vodootporne maskare, kao i sa skoro svakim mlekom za skidanje šminke. Takođe toplo preporučujem da se nakon korišćenja ovog mleka za skidanje šminke temeljno umijete kako biste skinuli ostatak koji se zadržao na licu i kako bi vam koža uredno disala ostatak dana ili noći. Proizvod ne sadrži parabene i nije testiran na životinjama. Cena iznosi 1090 RSD ali je trenutno u toku popust od 25% pa je aktuelna cena 817 RSD po proizvodu.



Dermix hand and nail cream odnosno Dermix krema za ruke i nokte dolazi u simpatičnom kartonskom pakovanju u kome se nalazi tubica sa 75ml proizvoda. Ova krema se lagano, nežno i brzo umazuje i upija u kožu ruku. Potrebno je vrlo malo kreme istisnuti pri svakom korišćenju, zbog čega mogu da zaključim da će mi ova krema dugo trajati. Koža ostaje svilenkasta i meka, bez masnog filma. Miris koji je blag mene lično asocira na limun ili neku tropsku voćkicu. Ovaj proizvod nije testiran na životinjama, nema parabene i ne masti kožu, što i iz svog iskustva mogu da potvrdim. Cena ove kreme iznosi 550 RSD ali i za nju je trenutno u toku popust od 25% pa je možete nabaviti po ceni od 412 RSD za koju smatram da je sasvim korektna za ovu količinu proizvoda.



Nadam se da ste uživali u recenziji i da vam je bila od koristi! Slobodno podelite sa mnom vaša pitanja ili iskustva sa Dermix proizvodima.

Lots of love,
Venoma


0 LOVELY COMMENTS: