Najbolji proizvodi za skidanje šminke

February 01, 2017 Venoma 0 CommentsZdravo dragi moji i dobrodošli u moj novi post! Danas sa vama delim svoje omiljene proizvode za skidanje šminke. Uklanjanje šminke sa lica svakodnevno je nešto što smatram neophodnim za blagostanje moje kože lica. Stoga sam nakon eksperimentisanja sa raznim kozmetičkim brendovima i proizvodima došla do tri proizvoda za koje smatram da rade najbolji posao za mene. FYI, moja koža lica ide od suve ka mešovitoj. Najviše detalja možete čuti u videu, ali ako više volite da čitate, produžite ispod!


Prvi proizvod i ujedno proizvod koji najviše koristim za uklanjanje šminke jeste Bioderma micelarna voda Sensibio H20. Ova micelarna voda se može kupiti u apotekama i drogerijama, a dolazi u pakovanju od 100ml, 200-250ml i 500ml. Konkretno koristim pakovanje od 500ml koje mi najduže potraje i koje je ujedno najisplativije. Ova micelarna voda je nežna prema mojoj koži, ne stvara iritacije ili reakcije bilo koje vrste, a uspeva da ukloni apsolutno svu šminku sa mog lica, zajedno sa vodootpornim maskarama i mat tečnim ruževima. Nakon isprobavanja nekoliko drugih micelarnih voda (Garnier, Aura...), uverila sam se da je Bioderma micelarna voda najbolja za moju kožu i najefikasnija pri skidanju šminke. Jedina mana Biodermine micelarne vode jeste njena cena - za pakovanje od 500ml neophodno je izdvojiti preko 2000 RSD. Ukoliko možete sebi da priuštite ovako nešto, toplo vam je preporučujem jer meni lično zaista olakšava život i večernju rutinu.

Drugi proizvod koji koristim za skidanje šminke jeste Bioten dvofazni skidač šminke oko očiju odnosno Bioten skin moisture double action eye make-up remover. Ovaj dvofazni skidač šminke koristim i za šminku oko očiju sa naglaskom na vodootpornim maskarama i za skidanje upornih mat tečnih ruževa. Dolazi u malom pakovanju i mislim da košta oko 300 RSD (uzmite cenu uslovno pošto sam ga ja dobila u Glamboxu, ali svakako je povoljniji drogerijski proizvod u pitanju). Nisam imala potrebe da ispobavam druge dvofazne skidače šminke jer mi ovaj savršeno odgovara i radi odličan posao.

Treći i poslednji proizvod koji ću vam predstaviti danas je nešto što se ne može kupiti lokalno ali se može naručiti preko interneta. U pitanju je Clean it zero od Banilla.co. U pitanju je korejska kozmetika, konkretno ja sam ovaj proizvod naručila sa sajta W2Beauty. Ima masnu, kremastu teksturu i dolazi u plastičnoj teglici sa roze poklopcem. Prodaje se u pakovanju od 100ml po ceni od nešto manje od 30$. Predstavlja sličan proizvod Clinique-ovom novitetu koji daje efekat ''topljenja'' šminke na licu nakon nanošenja, s tim što je duplo jefitiniji od pomenutog. Ubedljivo najlakše otklanja mat ruževe i bilo koju šminku koja bi se inače teško skidala. Koristim ga i za uklanjanje swatch-eva nakon snimanja videa za moj Youtube kanal. 

To je bilo sve za danas dragi moji. Podelite svoje favorite za skidanje šminke sa mnom, a i svoja iskustva sa ovim proizvodima ako ste ih probali.

Do sledećeg posta,
vaša Venoma


0 LOVELY COMMENTS: