Recenzija: Mr. Black Coffee Body Scrub

March 21, 2017 Venoma 0 Comments


Dragi moji dobrodošli u još jednu kozmetičku recenziju. Ovoga puta ćaskaćemo o Mr. Black Coffee Body Scrub proizvodu sa kojim sam ja imala prilike da se upoznam tokom proteklih nedelja. Za vas je spremljen i video u kojem ću o svemu pisati u više detalja, a za vas verne čitaoce tu je kratak post. Nadam se da ćete uživati!


Mr. Black Coffee Body Scrub dolazi u pakovanju od 200gr u obliku crne kese koja se može lepo zatvarati nakon otvaranja. Glavna komponenta je kafa, a uz nju možete birati i druge verzije obogaćenog pilinga - kokos, čokolada i pomorandža. Konkretno sam koristila verziju pilinga kafa + kokos i mirisom sam apsolutno bila oduševljena. Jak miris kafe je prisutan uz nešto slabiji miris kokosa. 

U uputstvu za upotrebu koje dolazi uz ovaj proizvod piše da se može koristiti za lice i telo, nanositi tokom tuširanja, ostaviti 10 minuta i nakon toga isprati toplom vodom kako bi se hranljivi sastojci zadržali na koži. Kako nisam neko ko previše vremena provodi u kupatilu, ovaj piling sam koristila kao i svaki drugi regularni piling, nekoliko minuta, i zaključila sam da je to više nego dovoljno da Mr. Black dobro odradi svoj posao. Pining se po oštrini nalazi negde u srednjem rangu.

Ovaj piling je obogaćen morskom solju, vitaminom E kao i bademovim uljem, što pretpostavljam da je sastojak koji ostavlja negujući sloj na koži, iako u verziji sa kokosom postoji i kokosovo ulje za koje znate koliko je dobro kad je u pitanju nega kože. Nakon korišćenja koža će vam delovati nahranjeno i možda pomalo masno, ali ne bi trebalo da bude problema sa flekama na odeći.

Mene lično ovaj piling po sastavu najviše podseća na K piling koji je budžet verzija ovog proizvoda, dolazi u manjem pakovanju (100gr), sitniji je i oštriji. Takođe me mirisom i negom podseća na Collistar Talasso piling koji je značajno skuplji iako dolazi u većem pakovanju. Uzevši sve u obzir, Mr. Black je po mom mišljenju nešto što je u sredini po cenovnom rangu, a poprilično dobro što se tiče kvaliteta proizvoda.

Više o Mr. Black proizvodima možete saznati ovde: http://mrblack.rs


Nadam se da vam se dopala moja recenzija dragi moji i da vam je bila korisna!
Do sledećeg posta,
vaša Venoma


0 LOVELY COMMENTS: