Recenzija: Golden Rose Color Expert lakovi za nokte + Ice Chic nove nijanse

September 23, 2017 Venoma 1 Comments



Dobrodošli u novu recenziju Golden Rose lakova za nokte! Ovoga puta razgledamo nove Golden rose Color Expert lakove za nokte, kao i nove nijanse Golden Rose Ice Chic lakova za nokte. Nadam se da ćete uživati u postu i da će vam biti od koristi.



Golden Rose Color Expert lakovi za nokte su deo redovne Golden Rose ponude, a ovoga puta tu se mogu naći nove nijanse u skladu sa jesenjim tendencijama. Color Expert lakovi za nokte dolaze u zgodnoj zaobljenoj staklenoj bočici od kojih svaka sadrži 10.2 ml laka i na pozadini možete pročitati i sastav ispod gornje nalepnice. Lakovi su srednje gustine i četkica je malo šira i pljosnatija nego uobičajeno, što omogućava preciznije i lakše nanošenje laka.



Nijanse koje ću vam danas predstaviti su 129, 130 i 131. 131 je lagana bež boja za prve dane jeseni. Nijanse 130 i 131 predstavljaju intenzivne plave boje koje se već u prvom sloju sjajno pokazuju i privlače pažnju. Za najbolji efekat najbolje je namazati dva sloja. Posebno mi se dopada duboko plava nijansa 129. 




Nova kolekcija Golden Rose lakova za nokte Ice Chic, o kojoj sam vam već pisala jednom prilikom, nam donosi širok dijapazon modernih nijansi u elegantnim staklenim bočicama efikasnim za skladištenje zbog svog četvrtastog oblika. Svaka bočica sadrži 10.5 ml laka i na pozadini svakog laka se može pročitati i sastav nakon što odlepite gornju nalepnicu. Lakovi su srednje gustine i ne deluje mi kao da će se u skorije vreme zgusnuti. Četkica je srednje veličine, nešto manja nego što je bila u kolekciji ''Rich Color'', ali ništa manje efikasna.



Ovi lakovi su pretežno dobro pigmentovani, ali za kompletan efekat i visok sjaj su uglavnom neophodna dva sloja. Brzo se suše na noktima i ne krzaju se minimalno pet dana, što je odlično kada se uzme u obzir da cena po komadu iznosi oko 150 RSD.



Nove nijanse koje ću vam predstaviti danas su 105, 118 i 119. Definitivno sam se oduševila sa 105 koja predstavlja top coat sa ogromnom količinom rozikastih šljokica. Već u prvom sloju količina šljokica koja ostaje na noktu je ogromna, a sa nekoliko slojeva možete čak postići potpunu pokrivenost. Nijansa 119 predstavlja modernu tamnu bež sa braon podtonom i mat završnicom. Nijansa 118 je svetlo braon, prava jesenja nijansa, sa sedefastom završnicom. I 118 i 119 se dobro pokazuju već u prvom sloju, ali za kompletan efekat preporučujem dva sloja.

Svi lakovi se uredno i lako skidaju sa noktiju običnim uljanim odstranjivačem laka za nokte (ovom prilikom sam koristila Aurin Nail Polish Color Off Rremover) bez ikakvih problema. 

Da li ste probali Golden Rose lakove za nokte i da li vam se dopadaju? Volela bih da čujem vaše utiske! P.S. učestvujte u našem Instagram POKLANJANJU !

Vaša Venoma

 Follow me on:  Instagram Youtube | Facebook |


*proizvodi prikazani u postu su dobijeni od proizvođača/uvoznika/pr-a, što ne utiče na objektivnost ove recenzije


1 comment:

  1. Sjajni lakovi, obozavam tu Ice Chic liniju!!

    ReplyDelete