Recenzija Golden Rose Nove Maskare Jesen 2017

September 28, 2017 Venoma 0 Comments


Zdravo drage moje i dobrodošle u novi post! Danas sam za vas spremila recenziju Golden Rose noviteta kada su u pitanju maskare koje ćemo nositi ove jeseni i zime. 



Isprobala sam tri nova proizvoda a to su: Golden Rose Lash Plumping mascara, Golden Rose Smokey Lashes mascara i Golden Rose False Lashes mascara. U narednim redovima vam detaljno prenosim svoje utiske. Nadam se da ćete uživati i da će vam moje iskustvo biti od koristi!



Prvo ću vam preneti svoje utiske o Golden Rose Smokey Eyes maskari. Kao što joj i samo ime kaže, zamišljena je kao idealan dodatak za vaš smokey eyes makeup. Na njoj piše da daje definišući volumen kao i intenzivno crnu boju. Dolazi u elegantno tankom svetlo roze pakovanju u kome se nalazi 9 ml proizvoda. Zbog srednje veličine četkice, već iz prvog nanošenja možete naneti sasvim dovoljno proizvoda bez da napravite nered na očnom kapku. Preporučujem uvijanje trepavica pre nanošenje ove maskare. Efekat koji sam primetila jeste produživanje trepavica i elegantan volumen bez lepljenja trepavica. Ova maskara je idealna za donje trepavice. Ukoliko želite da postignete suptilno naglašen izgled trepavica, ova maskara je odličan izbor.



Zatim ćemo pričati o Golden Rose False Lashes maskari. Na ovoj maskari piše da nudi punoću volumena, izduživanje i instantno podizanje trepavica. Dolazi u srebrnom pakovanju od 9 ml. Četkica je gumena sa kratkim krakovima pa minimizira mogućnost greške prilikom nanošenja. Instant podizanje trepavica je tu sa korišćenjem ove maskare, mada opet preporučujem uvijanje pre korišćenja ukoliko volite uvijete trepavice. Daje intenzivan volumen i crnu boju bez slepljivanja trepavica. Ova maskara je idealna za ''drama'' efekat i večernju varijantu šminke.



I poslednja maskara o kojoj ćemo pričati danas je Golden Rose Lash Plumping Mascara. Možete je naći u glomaznom crnom pakovanju od čak 13 ml. Na njoj piše da nudi intenzivni volumen, maksimalnu definiciju i podizanje trepavica. Ova maskara ima najveću i najobuhvatniju četkicu od svih koje smo danas pominjali, stoga sa njom treba nežno prilaziti trepavicama jer obuhvata veću količinu odjednom. Sa ovom maskarom vam ne treba uvijanje jer ova četkica zahvata trepavice i sama ih podiže i uvija. Izduživanje je maksimalno, a volumen možete dobiti ako je nanesete u dva sloja.


Sve maskare se uredno skidaju dvofaznim sredstvom za skidanje šminke (konkretno sam koristila Garnier eye makeup remover 2in1) bez problema i ostataka. Kako cene još uvek nisu definisanse za naše tržište, ne mogu ih sa vama podeliti, ali sam sigurna da će ostati u rangu povoljnih drogerijskih maskara.

Šta kažete na Golden Rose maskare drage moje? Imate li svoju omiljenu?

Vaša Venoma

 Follow me on:  Instagram Youtube | Facebook |


*proizvodi prikazani u postu su dobijeni od proizvođača/uvoznika/pr-a, što ne utiče na objektivnost ove recenzije


0 LOVELY COMMENTS: