Mr. Black Carbonated Bubble Clay Mask - Recenzija

November 22, 2017 Venoma 0 Comments



Zdravo dragi moji i dobrodošli u novu kozmetičku recenziju! Danas je na meniju Mr. Black Carbonated Bubble Clay Mask odnosno Mr. Black Bubble maska za čišćenje lica koja će se već ove nedelje naći u DM-u širom Srbije. U nastavku možete pročitati moja iskustva i utiske o ovom kozmetičkom proizvodu za negu lica. Nadam se da će vam biti od koristi!



Mr. Black Bubble maska za čišćenje lica dolazi u crnoj katronskoj kutijici u kojoj se nalazi plastična teglica sa 100 gr proizvoda i mala špatulica za lakše nanošenje proizvoda na lice. Teglica je čvrsto zatvorena zbog prirode proizvoda. Sama maska je interesantne tamno sive boje, ima gelastu teksturu i nema agresivan miris. Sadrži aktivni ugalj, proteine placente, glinu i druge sastojke koji imaju zadatak da učine vašu kožu sjajnom, čistom i baršunastom.



Maska se koristi na sledeći način: na čisto lice se nanosi tanak sloj maske izbegavajući predele blizu usta i očiju. U veoma kratkom roku maska će reagovati sa kiseonikom i pojaviće se balončići. Masku ostavite da stoji pet minuta i nakon toga još minut možete umasirati masku u lice radi dubinskog čišćenja lica. Nakon toga isprati toplom vodom i voila! Eto čistog i blistavog lica!



Veoma sam se zabavila korišćenjem ove maske. Stvara se puno balončića, a proizvod se ne pomera sa lica i ne pravi nered. Nakon pet minuta sam isprala i lice mi je bilo zaista čisto, glatko i blistavo. Nije bilo crvenila niti bilo kakvih negativnih reakcija na koži. 



Kako imam izuzetno osetljivu i suvu kožu, meni je preporučeno da ovu masku koristim ne više od dvaput mesečno. Ostali tipovi kože ovaj proizvod mogu koristiti 2-3 puta nedeljno u sklopu redovne rutine čišćenja. U pakovanju se nalazi zaista dosta proizvoda, a slabo se troši jer se nanosi u tankom sloju, tako da ćete u svakom slučaju moći da ga koristite neko duže vreme.

Da li ste probali ovu masku dragi moji? Podelite svoja iskustva sa nama!

Do sledećeg posta,
vaša Venoma

*proizvodi prikazani u postu su dobijeni od proizvođača/uvoznika/pr-a, što ne utiče na objektivnost ove recenzije



0 LOVELY COMMENTS: