Recenzija: Golden Rose METALS noviteti

November 29, 2017 Venoma 0 CommentsZdravo dragi moji i dobrodošli u novu recenziju! Danas ćemo zajedno razgledati Golden Rose novitete za zimu 2017/2018 i novu Golden Rose METALS liniju proizvoda koja ide ruku pod ruku sa svetskim trendovima u ovom momentu. Nadam se da ćete uživati u recenziji i da će vam biti od koristi!
Golden Rose Prime & Prep Lipstick Base tj. Golden Rose baza za usne je definitivno novitet u drogerijskom asortimanu. Dolazi u plastičnom belom pakovanju koje podseća na klasično pakovanje za ruževe i sadrži 3 gr proizvoda. Sam proizvod je kremast, lako se razmazuje i predivno miriše, na usnama je providan. Definitivno pomaže kod suvih usana. Može se koristiti po mom mišljenju i kao zamena za labelo i kao podloga za ruž. Cena Golden Rose prajmera za usne je 353 RSD.


Golden Rose Liquid Glow Illuminator Tinted Prime & Highlight tj. Golden Rose tečni posvetljivač koji se može koristiti i kao baza i kao hajlajter dolazi u srebrnkastoj bočici od čak 30 ml što je izdašno za proizvode ovog tipa. Ukoliko ste veliki fan strobing tehnike, ovo će biti pravi proizvod za vas. Kada se koristi ispod pudera daje zdrav sjaj celom licu i super je za suvu kožu poput moje. Kada se koristiti kao hajlajter vrlo je lagan i lako se razmazuje, daje veoma diskretan efekat.
Golden Rose METALS Liquid Glow Highlighter tj. Golden Rose Metals tečni hajlajter je jedan od mojih omiljenih proizvoda iz Metals kolekcije. Dolazi u elegantnoj providnoj bočici i sadrži 4.5 ml proizvoda koji se jako sporo troši jer je pigmentacija izuzetna. Nijansa koju sam isprobala je 03 Warm Gold. Dovoljno je samo malo proizvoda naneti na mesta na licu koja želite da posvetlite i efekat neće izostati. Odličan je za večernju šminku jer sadrži puno šljokica. Može se koristiti i kao senka za oči ili prilikom pravljenja ombre efekta na usnama. Pobrinite se samo da dobro uklonite šminku uveče ili će vam šljokice ostati na licu. Golden Rose Metals hajlajter možete nabaviti po ceni od 428 RSD.
Golden Rose METALS Metallic Liquid Eyeshadow tj. Golden Rose Metals metalik tečna senka za oči je takođe jedan od mojih faovrita iz metals kolekcije. Nijansa koju sam imala priliku da isprobam je 109 gunmetal. Dolazi u elegantnoj providnoj bočici i sadrži 4.5 ml proizvoda koji se takođe jako sporo troši. Senku možete nanositi četkicom ili prstima, preko celog kapka ili u uglove oka. Pigmentacija i odsjaj su prosto fenomenalni. Senka se može naneti u jednom sloju za manje upadljiv efekat ili nadograditi za ''drama'' efekat. Golden Rose tečne metalik senke za oči možete nabaviti po ceni od 428 RSD.

Golden Rose Lip & Blush Velvet Touch je vrlo interesantan kremasti proizvod koji se može nanositi i na usne i na obraze. Dolazi u maloj bočici od 4.5 ml i nijansa koju sam ja isprobala je 04. Mnogo mi se dopalo kako ovaj proizvod stoji na usnama jer je sličan tečnim ruževima a daje malo lakši osećaj. Na obrazima takođe lepo stoji ako se ublenda kako treba, za šta preporučujem beauty blender.

Golden Rose METALS Sculpting Palette tj. Golden Rose Metals paleta za konturisanje dolazi u elegantnom crnom pakovanju sa ogledalom koje sadrži konturu, hajlajter i rumenilo. Kontura se nanosi ispod jagodičnih kostiju, sa strane nosa i po ivicama lica, rumenilo na jagodične kosti a hajlajter iznad rumenila, ispod obrva i na ostale delove lica koje želite da posvetlite. Ovaj proizvod sam ostavila za praznično poklanjanje tako da pratite me na instagramu OVDE kako biste dobili šansu da i sami probate ovu divnu paleticu. Cena Golden Rose metals palete za konturisanje je povoljna za tri proizvoda koja sadrži i iznosi 924 RSD.

Golden Rose Soft Kiss Lip Marker tj. Golden Rose marker za usne je takođe inovacija od Golden Rose-a. Sadrži aloja veru i vitamin e, a nanosi se preko flafičastog vrha proizvoda zbog kojeg se proizvod mora čuvati okrenut vrhom nadole. Imala sam priliku da isprobam nijansu 02. Ovaj proizvod se može nositi u jednom sloju ili nadograđivati na usnama. Međutim, kako su moje usne često jako suve, ovaj proizvod mi ne odgovara jer naglašava suvoću mojih usana. Ono što moram da pohvalim kod ovog proizvoda jeste njegova dugotrajnost i to što se ne razliva ni najmanje. Cena je 621 RSD.
Golden Rose Metals Matte Metallic Lip Crayon tj. Golden Rose Metals mat metalik olovka za usne je možda i moj omiljeni proizvod za usne od svih Golden Rose noviteta za jesen i zimu. Ova olovka za usne parira mnogo skupljim high end proizvodima. Preporučujem dva sloja radi ravnomerne pokrivenosti i obavezno prethodno uokviravanje usana olovkom za usne bez šljokica. Nijansa koju sam ja isprobala je 08 i daje potpuni šljokičavi efekat vašim usnama. Velika preporuka sa moje strane za ovu olovku u ovoj nijansi. Takođe sam je koristila kao ajlajner uz setovanje translucent puderom. Cena je samo 278 RSD.
Golden Rose Metals Metallic Nail Color je sjajni dodatak Golden Rose lakovima za nokte. Možete ih naći u slatkim malim staklenim bočicama. Nijansa koju sam ja imala prilike da isprobaj je 107. Metalik odsjaj na notkima je zagarantovan, a za punu pigmentaciju na noktima su vam neophodna sva sloja. Cena je više nego povoljna i iznosi 158 RSD.
To je sve za današnju recenziju drage moje. Nadam se da će vam biti od koristi prilikom odlučivanja i kupovine. Slobodno podelite vaša iskustva sa ovim proizvodima!


Vaša Venoma

 Follow me on:  Instagram Youtube | Facebook |


*proizvodi prikazani u postu su dobijeni od proizvođača/uvoznika/pr-a, što ne utiče na objektivnost ove recenzije


0 LOVELY COMMENTS: