Golden Rose / Golden Beauty Shop na Festivalu Venčanja Anabella

January 18, 2018 Venoma 0 Comments



Dragi moji, dobrodošli u novi post! Danas vam prenosim atmosferu sa 12. Festivala Venčanja Anabella koji se održao nedavno u Stadion Hall-u u tržnom centru ''Stadion'' u Beogradu. Svi zainteresovani budući mladenci, kao i svi ostali ljubitelji venčanja i sličnih događanja, imali su priliku da se bolje upoznaju sa različitim firmama koje svako venčanje mogu učiniti posebnijim, lepšim i lakšim.

Na ovom eventu je Venoma Fashion Freak tim uživao družeći se sa drugim blogerima i influenserima dok smo zajedno razgledali najnovije Golden Rose proizvode u Golden Beauty Shop-u, kao i tokom prezentacije u objedinjenom nastupu Central Events-a i Golden Beauty Shop-a u vidu plesnog preformansa u kom smo naročito uživali.










Tokom prijatne večeri saznali smo više o salonu ''Anabella venčanice'', slatkim proizvodima i tortama ''Anči kolači'', ''Samo kaži DA'' organizaciji i dekoraciji venčanja, kao i ''Nađin kutak'' dekoraciji venčanja, zlatari ''Panić i foto-studiu ''Diznilend''. Takođe smo se družili sa aktuelnim misicama, a za muziku je bio zadužen Filip Marković i Antidepresiv bend.

Do sledećeg posta,
vaša Venoma


0 LOVELY COMMENTS: