Recenzija: Essence Extreme Lasting olovke za oči

March 03, 2018 Venoma 0 Comments



Zdravo dragi moji i dobrodošli u još jedan beauty post. Danas vas na mom blogu čeka recenzija Essence Extreme Lasting Eye Pencil olovaka za oči na koje sam nedavno naišla u lokalnom Liliju. Essence je nedavno imao svoju sezonsku rasprodaju tako da sam, između ostalog, nabavila i dve Essence Extreme Lasting olovke za oči



Nijanse Essence Extreme Lasting olovke za oči koje sam imala prilike da isprobam su 01 Blacklove i 06 Silky Nude. U Essence asortimanu ima više (mislim oko osam) nijansi ovih olovaka (možete pogledati više na Essence sajtu kao i u Lili online prodavnici).




Prethodno sam čula dobre recenzije i preporuke u vezi Essence olovaka za oči i obrve pa sam odlučila da ih i sama isprobam. Odmah ću vam reći, nisam se razočarala. Obe olovke su savršeno pigmentovane, mekane, a dovoljno tvrde da se ne lome i da je aplikacija veoma laka. 

Nijansu 01 Blacklove koristim kao eyeliner i jednom kad se nanese, ostaje na oku ceo dan. Ravnomerna je, divno pigmentovana puna crna boja koju je najbolje uklanjati dvofaznim sredstvom za uklanjanje šminke. Nijansu 06 Silky Nude koristim za donji kapak umesto Nyx Jumbo Eye Pencil 604 Milk koju sam ranije koristila, a koje trenutno nema u prodaji (i pitanje je da li će se vraćati). Ova divna nude nijansa mi otvori oko na suptilan način. S obzirom da je stavljam na waterline, traje mi manje nego crna, ali svakako traje 6-8 sati. Ukoliko je koristim na kapku, traje ceo dan.




Preporučena maloprodajna cena iznosi 269 RSD, mada sam ja ove dve nijanse Essence Extreme Lasting olovaka za oči kupila na sniženju za 129 RSD po olovci. Samo ove dve nijanse su bile snižene iz Essence Extreme Lasting linije, ostale se prodaju po regularnoj ceni.

Da li ste probale Essence Extreme Lasting olovke za oči? Kakvo je vaše mišljenje? Koje su vaše omiljene olovke za oči?

Do sledećeg posta,
vaša Venoma

*ovaj post nije sponzirsan i iznešena mišljenja su, kao i u svakoj mojoj recenziji, lična i krajnje objektivna :)


0 LOVELY COMMENTS: