Recenzija: Eucerin Elasticity Filler i Eucerin Dermatoclean 3in1

June 20, 2018 Venoma 0 Comments



Zdravo drage moje i dobrodošle u novu beauty recenziju! Danas ćemo pričati o novitetima koji nam stižu iz Eucerina. Eucerin Elasticity Filler uljani serum za lice i Eucerin DermatoClean 3u1 micelarni fluid za čišćenje i skidanje šminke zajedno sa Eucerin tuferima su proizvodi sa kojima sam imala prilike da se upoznam u proteklom periodu i u ovom postu ću sa vama podeliti svoje utiske o istim, a na kraju vas čekaju i informacije o novom Eucerin programu lojalnosti.




Eucerin Elasticity Filler uljani serum za lice dolazi u kartonskom pakovanju u kome se nalazi elegantna staklena bočica u kojoj se nalazi 30 ml proizvoda. Proizvod se lako dozira pipetom, a potrebno je jako malo proizvoda da se pokriju celo lice, vrat i dekolte. Osnovna namena ovog Eucerinovog uljanog seruma za lice jeste poboljšavanje elastičnosti i otpornosti kože, uz efekat glatkosti i blistavosti. Sastojci ovog seruma koji dovode do ovog efekta su, između ostalih, ulje gospinog trna, vitamin E i arganovo ulje.

Eucerin Elasticity Filler uljani serum je preporučljivo nanositi na lice (a može i na vrat i dekolte) do dva puta dnevno, ujutru i/ili uveče. Može se nanositi pre ili posle kreme, a može se nanositi i zajedno sa kremom radi pojednostavljenja i ubrzanja postupka. Međutim, ukoliko niste fan dnevnih i noćnih krema, ovaj serum se bez problema može koristiti individualno.

Sam serum se lako dozira i prijatnog je mirisa. Već neko vreme ga nanosim minimalno jednom dnevno, uglavnom uveče, i primetila sam poboljšanja na svojoj koži. Ono što sam već posle par dana korišćenja ovog seruma primetila jeste da je koža postala mekša i glatka na dodir. Nakon nanošenja seruma ne ostaje lepljivi film na koži, a dobro se ponaša i kada ga nanesete ujutru pre šminke jer se brzo upija. Dugotrajnijim korišćenjem mogu da primetim da mi koža lica, vrata, a posebno dekoltea, na svakodnenvom nivou deluje negovanije, elastičnije i nahranjenije.

Eucerin Elasticity Filler uljani serum možete nabaviti u drogerijama i apotekama, a preporučena maloprodajna cena se kreće oko 3499 RSD.



Eucerin DermatoClean 3in1 micelarni fluid za čišćenje i uklanjanje šminke se može naći u pakovanjima različitih mililitraža i namenjen je svim tipovima kože. Sam rastvor nema nikakav miris i izuzetno je blag prema koži, a zadivljujuće jak kad je u pitanju skidanje šminke. Dozer na vrhu plastičnog pakovanja je relativno mali tako da neće doći do rasipanja proizvoda, a čini mi se da samim tim potrošim manje proizvoda pri skidanju šminke nego kad koristim običnu micelarnu vodu. Među aktivnim sastojcima ovog proizvoda nalaze se gliko-gliceril koji hidrira i hijaluronska kiselina sa visokom sposobnošću vezivanja vlage. U kombinaciji sa Eucerinovim tuferima koji su 100% pamučni i sa jedne strane korisno reljefni, ovaj Eucerinov micelarni fluid lako skida svu šminku koja je rastvorljiva u vodi. 

Posebno je pogodan za osetljivu kožu i osetljive oči, kao i korisnike kontaktnih sočiva. Kao sredstvom za skidanje šminke i čišćenje lica, mogu slobodno reći da sam izuzetno zadovoljna ovim micelarnim fluidom. Eucerin DermatoClean 3in1 micelarni fluid za čišćenje lica i skidanje šminke takođe možete naći u drogerijama i apotekama po maloprodajnoj ceni od 985 RSD za pakovanje od 200ml i 1569 RSD za pakovanje od 400 ml (izvor je Lilly online store). Često možete naići na akciju 1+1 gratis kada su u pitanju Eucerinova sredstva za čišćenje lica, što vam preporučujem da iskoristite ako naiđete. Napomena: na slikama se nalazi manje pakovanje od 125ml.



Dodatno sam želela da sa vama podelim da je u toku novi ciklus Eucerinovog programa lojalnosti pod nazivom ''Put lepote''. U pitanju je prvi digitalni program lojalnosti koji donosi korisnicima Eucerinovih proizvoda razne pogodnosti i poklone. Eucerin ''Put lepote'' aplikaciju moćete skinuti sa Google Play ili Apple App Store-a besplatno i nakon instalacije uneti podatke o kupovini. Potrebno je fotografisati račun i skenirati barkod kupljenog preparata kamerom mobilnog telefona i slediti dalja uputstva. Na ovaj način se sakupljaju poeni koji omogućuju pogodnosti kupovine i poklone poput prethodno pomenutog Eucerin DermatoClean 3in1 micelarnog fluida od 400ml i Eucerin DermoCapillaire ph5 blagog šampona. Napomena: sve kupovine potrebno je obaviti u jednoj apoteci. Akcija traje do 31.7. ili do isteka zaliha.



To je sve što sam vam za danas pripremila drage moje! Nadam se da ste uživale i da vam je ovaj post bio od koristi. Ukoliko imate iskustva sa ovim proizvodima, slobodno mi pišite!

Do sledećeg posta,
vaša Venoma

*proizvodi prikazani u postu su dobijeni od proizvođača/uvoznika/pr-a, što ne utiče na objektivnost ove recenzije. Svi utisci i mišljenja su objektivna i lično moja.


0 LOVELY COMMENTS: