Recenzija: Mr. Black 24K Gold maska za lice i serum

June 10, 2018 Venoma 0 Comments


Dobrodošle drage moje u najnoviju beauty recenziju na mom blogu! Danas ćemo ćaskati o Mr. Black 24K kolekciji anti-aging proizvoda koji su nedavno stigli na naše tržište. U proteklom periodu sam dobila priliku da isprobam Mr. Black 24K Gold Anti-aging zlatnu masku za lice kao i Mr. Black 24K Gold Anti-aging serum za lice i danas sam tu da podelim sa vama svoje utiske o ovim ''zlatnim'' proizvodima.


Kao veliki fan maski za lice, bila sam vrlo uzbuđena da isprobam Mr. Black 24K Gold Anti-aging masku. Pakovanje je izuzetno interesantno, odmah se vidi da je maska natopljena proizvodom i različita od bilo čega što sam do sada probala. 

Mr. Black nam poručuje da hidrogel sastav zlatne maske obezbeđuje hidrirajuće i regenerativno dejstvo, podstičući obnavljanje kože i doprinoseći anti-aging efektu odnosno sprečavajući prevremeno starenje kože. Bioaktivni kolagen je tu da zategne kožu i ujednači ten. Ova maska se preporučuje za sve tipove kože, a posebno pomaže kod umorne i dehidrirane kože.

Pakovanje u kome je maska se jednostavno otvara, a bilo mi je potrebno malo vremena da je stavim na lice kako treba, s obzirom da nije u pitanju maska u maramici već specifična reljefna gelasta struktura sa kojom se ja do sada nisam susretala, namenjena da dodatno godi koži. Kada sam je stavila na lice, shvatila sam da je ostalo još tečnog proizvoda u pakovanju, što sam iskoristila i nanela na vrat, dekolte i ruke. Maska se inače drži 20 do 40 minuta, a ja sam je ovom prilikom držala samo 20 minuta i već sam dobila dobre rezultate. Ten mi se primetno ujednačio, koža je delovala osveženo (kako je većina proizvoda kojim je maska natopljena vrlo vodenasta i lagana, moja koža je uspela da upije skoro sve), a čini mi se i da su fine linije lica delovale ''opeglano''.

Mr. Black 24K Gold zlatna maska je po mom mišljenju sjajan proizvod ukoliko želite da ''častite'' svoje lice tretmanom za podmlađivanje bez da odlazite u salon. Preporučila bih je posebno za korišćenje pred neki važan događaj za koji vam je bitno da vam koža bude u top formi. Može se koristiti uredno kao podloga za nanošenje šminke.

Regularna cena Mr. Black 24K Gold Anti-aging maske za lice iznosi 390 RSD, ali je trenutno na sniženju od 50% odnosno možete je nabaviti i isprobati za 199 RSD, što je u rangu sličnih kvalitetnijih maski za lice, a sa popustom i jeftinije od mnogih.Mr. Black 24K Gold Anti-aging serum dolazi u luksuznoj staklenoj bočici od 30 ml i namenjen je sprečavanju starenja kože, davanju mladalačkog, glatkog i sjajnog izgleda koži, podstičući elastičnost i čvrstoću. Preporučuje se svim tipovima kože, a hydrogel sastav ovog proizvoda ima hidrantna i regenerativna dejstva. 

Sama bočica u kojoj se nalazi gel sa ''zlatnim'' česticama je toliko simpatična da je milina i samo gledati u nju. U njoj se nalazi pipeta pomoću koje možete dozirati serum u skladu sa vašim potrebama. Osim lica, možete ga nanositi i na vrat i dekolte. Serum je gelaste teksture i vrlo se lako razmazuje, zajedno sa zlaćanim delićima u njemu. Dejstvo koje sam ja primetila posle samo par dana korišćenja jeste mekša i nahranjenija koža na mestima nanošenja. Takođe se jako sporo troši, s obzirom da je jako mala količina potrebna da pokrije sve. 

Regularna cena Mr. Black 24K Gold Anti-aging seruma iznosi 1990 RSD ali ga trenutno možete naći na sniženju od 50% odnosno možete ga kupiti za 999 RSD što je za serum ove mililitraže poprilično povoljno. Preporučeno je takođe da se serum i maska koriste u kombinaciji, tako što se serum nanese posle maske.

Više informacija o oba proizvoda, kao i drugim Mr. Black proizvodima možete pronaći na njihovom sajtu MrBlack.rs .

Kakva su vaša iskustva sa Mr. Black proizvodima do sada drage moje? Da li ste probale Mr. Black zlatnu masku ili zlatni serum? Kako vam se čine?

Do sledećeg posta,
vaša Venoma

*proizvodi prikazani u postu su dobijeni od proizvođača/distributera/pr-a, što ne utiče na objektivnost ove recenzije. Svi utisci o proizvodima su lično moji i izražavaju moje lično mišljenje o istim.


0 LOVELY COMMENTS: