Recenzija: Nivea Soft Mix Me mirisne kreme

June 28, 2018 Venoma 1 Comments


Zdravo drage moje i dobrodošle u još jednu kozmetičku recenziju! Danas ćemo ćaskati o Nivea novitetu, tačnije Nivea Soft Mix Me mirisnim kremama. Već izvesno vreme se igram sa ovim kremicama i danas sam tu da ukratko podelim svoje utiske sa vama.

Nivea Soft Mix Me je linija mirisnih krema namenjenih za negu lica, tela i ruku, pojedinačno ili u kombinaciji sa standardnom Nivea Soft kremom koja je, verujem, mnogima od vas već poznata. Ove kremice možete kupiti pojedinačno, ili u povoljnijoj i interesantnoj verziji - u setu od sve tri kreme. Svaka od njih dolazi u plastičnom pakovanju veselog dizajna i sadrži 100 ml proizvoda. 

Nivea Soft Mix Me Berry Charming dolazi u roze pakovanju i miriše na bobičasto voće. Nivea Soft Mix Me Chilled Oasis dolazi u zelenom pakovanju i ima osvežavajući miris zelenog lišća (nešto poput mirisa aloe vere). Nivea Soft Mix Me Happy Exotic dolazi u žutom pakovanju i miriše na citrusno tropsko voće.

Čitava ideja ovih krema jeste u tome da ih možete kombinovati na više načina (čak 25) međusobno ili sa standardnom Nivea Soft kremom, kako biste dobili miris koji vam se najviše dopada. Probala sam da ih mešam i jeste mi bilo zabavno u početku, ali nakon dva-tri mešanja sam jednostavno počela da štedim vreme i koristim ih individualno. Miris je prijatan i intenzivan kada se krema otvori i zahvati se proizvod, a sa razmazivanjem se polako gubi i na koži ostaje dosta slabiji.

Sve Nivea Soft Mix Me kreme su na oko iste teksture i, što se dejstva tiče, deluju mi skoro isto kao obična Nivea Soft krema. Lako se razmazuju, brzo upijaju, hrane i neguju kožu, posebno suvu ili sveže osunčanu. Niveine kreme sam kroz život najviše koristila za ruke, pa tako i ove, i za tu svrhu su stvarno sjajne.






Cena Nivea Soft Mix Me krema u setu od sve tri kreme iznosi 680 RSD, dok ih pojedinačno u pakovanju od 100ml možete nabaviti po ceni od 400 RSD (izvor cena je Lilijeva online prodavnica).

To je sve što sam imala da podelim sa vama drage moje! Ako ste isprobale ove Nivea Soft Mix Me kreme slobodno mi javite svoje utiske o njima.

Do sledećeg posta,
vaša Venoma

*Svi utisci i mišljenja koja su iznešena su objektivna i lično moja. Nisu u pitanju PR proizvodi.


1 comment: