Recenzija: Avon Epic Lip + Transformer

July 20, 2018 Venoma 0 Comments


Zdravo dragi moji i dobrodošli u još jednu beauty recenziju! Danas ćemo zajedno razgledati novitete iz Avona koje sam u proteklih mesec dana imala prilike da testiram. Novi proizvodi o kojima ćemo pričati su Avon Epic Lip ruž za usne i Avon Epic Lip Transformer za usne koji je tu da bilo koji ruž za usne transformiše u metalik. Za vas sam pripremila i swatch-eve ovih proizvoda i nadam se da ćete uživati u postu!




Avon Epic Lip ruž za usne dolazi u elegantnoj crnoj kutijici u kojoj se nalazi proizvod interesantnog dizajna gde je otvarač od ruža prekriven mark logom. Sam ruž sadrži 3.6 grama što je optimalna gramaža za ruževe ovog tipa, a rok upotrebe je tri godine od datuma proizvodnje. Avon Epic Lip dolazi u nekoliko petnaestak nijansi među kojima dominiraju roze, crveni i nude tonovi. 

Avon Mark Epic Lip Sweet Tafty Lip Swatch


Sam ruž je solidne tvrdoće i izuzetno lagan za nanošenje. Nijansa koju sam imala prilike da isprobam i koju vidite na fotkama je Sweet Tafty. U pitanju je lagani ruž koji ne osećate na usnama. Takođe se ne skida tako lako kao što sam očekivala, tako da obezbeđuje finu postojanost. Ukoliko ga nosite ceo dan, možda će biti neophodne korekcije posle jela.

Cena Avon Epic Lip ruža iznosi povoljnih 399 RSD i možete ga naći u aktuelnim Avon katalozima.



Avon Epic Lip Transformer je najnoviji Avon proizvod koji se pridružuje metalik maniji. Njegova glavna namena je da transformiše svaki ruž u metalik, a može se nositi i samostalno. Dolazi u sličnom pakovanju kao i Avon Epic Lip ruž, samo u kombinaciji bele i crne boje na pakovanju. Možete ga naći u tri verzije: 1 Holografski sjaj, 2 pink blistavo i 3 svetlucavno zlatno u zavisnosti od toga koji efekat želite da postignete. Sam proizvod sardži 3.6 grama.

Avon Epic Lip Sweet Tafty + Avon Epic Lip Transformer Holografski Sjaj


Nijansa koju sam imala prilike da isprobam je 1 Holografski sjaj. Kada se koristi samostalno, Avon Epic Lip Transformer se ponaša kao nešto između labela i svetlucavog hidrantnog sjaj za usne. Ova nijansa stvarno deluje holografski i ima ljubičast odsjaj sa puno sjaja i malo sitnih šljokica. Kada sam ga nanela preko Avon Epic Lip Sweet Tafty nisam primetila značajnu razliku s obzirom da ruž već obiluje visokim sjajem, ali kada se nanese preko mat ruža, pretvara ga u metalik. Ne rastvara mat karmin ispod sebe, samo dodaje sjajni sloj preko. Ovaj topper će vam ostati na čaši, tako da za potpun celodnevni efekat možete ga ponovo aplikovati po potrebi. 

Avon Epic Lip Transformer Holografski Sjaj Lip Swatch

Potpuno mat karmin levo / Potpuno mat karmin + Avon Epic Lip Transformer Holografski Sjaj desno


Cena Avon Epic Lip Trasformera iznosi 399 RSD i možete ga naći u aktuelnim Avon katalozima.

Isprobavanje ovih proizvoda mi je bilo jako zabavno i nadam se da sam uspela da vam prenesem svoje utiske. Ukoliko ste ih probali, pišite mi!

Do sledećeg posta,
vaša Venoma

*proizvodi prikazani u postu su dobijeni od proizvođača/uvoznika/pr-a, što ne utiče na objektivnost ove recenzije. Svi utisci i mišljenja su objektivna i lično moja.


0 LOVELY COMMENTS: