Recenzija: Avon Mark Big & Extreme maskara

September 25, 2018 Venoma 0 Comments


Dobrodošli u novu beauty recenziju drage moje! Danas za vas pišem o novom Avon Mark novitetu koji nas je sačekao u najnovijem Avon katalogu. U pitanju je Avon Mark Big & Extreme maskara koja je već postala IT proizvod ove jeseni kad je u pitanju dekorativa. U katalogu možemo pročitati da je u pitanju maskara za ekstremnu dužinu i volumen, za efekat kao iz salona i do dva puta duže trepavice od tradicionalne formule za duge trepavice. Spremila sam vam fotke i detaljnu recenziju za koju se nadam da će vam biti korisna!




Avon Mark Big & Extreme maskara dolazi u kartonskoj kutijici u kojoj vas čeka deblje narandžasto pakovanje u kome se nalazi 10ml proizvoda. Samu maskaru možete naći u tri verzije u skladu sa aktuelnim makeup trendovima, stoga možete nabaviti crnu, braon i navy plavu maskaru u zavisnosti od vaših preferencija. Na slikama u ovoj recenziji možete videti crnu verziju odnosno Blackest Black nijansu maskare. 



Ono što Avon Mark Big & Extreme maskaru razlikuje od drugih maskara je upravo Lash Extender četkica sa kratkim i dugim vlaknima. Sama četkica je poprilično specifična i široka, tako da je zaista u mogućnosti da zahvati i najmanje trepavice, ali morate biti oprezni pri aplikaciji da se ne ubrljate. Jednom kad se izvežbate, nećete imati nikakvih problema pri nanošenju ove maskare. 

Ovu maskaru sam više puta testirala i nanosila u jednom, ali i u dva sloja, za šta vam prilažem i slike ispod. Mogu da potvrdim da ova maskara pre svega značajno izdužuje trepavice, a onda dodaje i volumen u zavisnosti od količine maskare koju nanesete.

Avon Mark Big & Extreme maskara naneta u jednom sloju na gornje trepavice

Avon Mark Big & Extreme maskara naneta u dva sloja na gornje trepavice

Sve u svemu, maskara daje divan izgled trepavicama i mislim da je posebno sjajna za dame koje imaju ređe ili kraće trepavice s obzirom da Lash Extender četkica u Avon Mark Big & Extreme maskari može da ih dohvati, podeblja i izduži. Takođe sam je nosila više puta po ceo dan i nisam primetila da se kruni. Uklanjala sam je bez problema dvofaznim (uljanim) sredstvom za skidanje šminke.

Ovu maskaru možete naći u aktuelnom Avon katalogu po ceni od 499 RSD ili na sajtu Avon.rs .

To je to za današnju recenziju drage moje, nadam se da vam je bila od koristi! Javite mi ako ste probale ovu maskaru i kakvi su vaši utisci!

Do sledećeg posta,
vaša Venoma


0 LOVELY COMMENTS: