Recenzija: Catrice The Glitterizer paleta glitera - senki za oči

December 12, 2018 Venoma 0 Comments



Zdravo dragi moji i dobrodošli u novi beauty post! Kao što sam obećala u prethodnoj recenziji u kojoj ste mogli da čitate o Catrice novitetima za jesen i zimu, stigla je i odvojena recenzija Catrice The Glitterizer palete glitera - senki za oči koja je posebno privukla moju pažnju. Pripremite se, polećemo!

Catrice The Glitterizer paleta glitera - senki za oči je novitet u Catrice asortimanu. U simpatičnom i efektnom crno-roze pakovanju koje se zatvara na magnet nalaze se 8 senki idealnih za kombinovanje na razne načine. U ovoj paleti možete naći 8 grama proizvoda raspoređenih u trouglaste panove. 



Paleta je organizovana na sledeći način: na levoj strani se nalaze dve tamne podloge od kojih je jedna više mat i vuče na crnu, dok je druga šimerasta i više vuče na tamno sivu. U sredini palete se nalaze 4 glitter senke, dve nijanse ljubičaste, svetlija nijansa trule višnje i interesantna plavkasto-tirkizna nijansa. Na desnoj strani palete se nalaze sva top-coat-a, jedan srebrni i drugi zlatni. 



Po predlogu koji se nalazi u paleti, možete koristiti paletu na sledeći način: na tamniju bazu naneti jednu ili više glitter senki iz sredine palete. Nakon toga naneti top-coat tamo gde želite da posvetlite ili naglasite deo kapka. Ukoliko koristite paletu ovako, preporučujem tanak sloj glitter-a pri svakom nanošenju, kako vam se glitter ne bi grupisao na kapku.



Ono što se meni najviše dopada jeste mogućnost kombinacija u ovoj paleti. Ako ne ciljate na upečatljivi večernji tamni look, možete umesto tamnih baza koristiti top-coat-e kao svetle baze, a na njih ređati ostale glitter senke onako kako se vama dopada.



Takođe je paleta idealna za korišćenje sa drugim mat senkama i dopunu drugih makeup look-ova. Top-coat-i su idealni za naglašavanje unutrašnjeg ugla oka, a glitter senke su fenomenalne za sredinu kapka preko bilo kojih drugih mat senki.



Cena ove palete je relativno pristupačna i iznosi negde oko 919 RSD. Ako niste fan kupovine individualnih glitera ili prosto volite da vam sve bude na jednom mestu, ova glitter eyeshadow paleta je stvar za vas.

Ukoliko ste probale ovu paletu drage moje molim da mi javite utiske!

Do sledećeg posta,
vaša Venoma


0 LOVELY COMMENTS: