Recenzija: Avon Encanto Irresistible linija proizvoda za negu

March 19, 2019 Venoma 0 Comments


Zdravo dragi moji i dobrodošli u novu beauty recenziju - prvi utisak o novim proizvodima na tržištu! Danas ćemo zajedno razgledati novu Avon Encanto Irresistible liniju proizvoda za negu tela. Malina, sveža frezija i slatki suncokret daju inovativnu mirisnu notu i dugotrajnost ovim proizvodima. U ovoj liniji proizvoda možete naći Avon Encanto Irresistible losion za telo od 250ml, Avon Encanto Irresistible sprej za telo od 100 ml, Avon Encanto Irresistible kremu za ruke od 30ml, Avon Encanto Irresistible ulje za kupanje od 100 ml i Avon Encanto Irresistible toaletnu vodu od 50ml. Odlična stvar je što, kao i uvek, možete protrljati stranicu aktuelnog Avon kataloga kako biste osetili miris ovih proizvoda pre kupovine.
Nedavno sam za vas testirala nekoliko proizvoda iz Avon Encanto Irresistible seta. Pre svega mi je pažnju privukla Avon Encanto Irresistible toaletna voda koja dolazi u simpatičnom pakovanju od 50ml. U kartonskoj kutiji se nalazi kompaktna drečavo roze bočica, idealna za nošenje u torbi. Sam miris je jak, slatkast, ali ne i težak. Dugo se zadržava na koži i po mom mišljenju dobar je i za svakodnevne i za večernje prilike. Cena Avon Encanto Irresistible toaletne vode iznosi 1199 RSD.Sledeći proizvod koji sam testirala je Avon Encanto Irresistible losion za telo. Nalazi se u simpatičnom drečavo roze plastičnom pakovanju sa pumpciom koje sadrži izdašnih 250 ml proizvoda. Posebne poene dajem za stoper na vrhu koji sprečava otvaranje proizvoda u transpostu. Losion je bele boje i lako se razmazuje na koži. Parfemski miris se oseća samo incijalno i ne ostaje na koži. Miris koji možete osetiti na koži više miriše na ''čisto'' ili neku običnu kremu za ruke, u svakom slučaju, prijatan je. Losion se upija u roku od tridesetak sekundi, ostavlja kožu svilenkastom i ne ostavlja masni trag za sobom. Cena Avon Encanto Irresistible losiona za telo iznosi 799 RSD.Poslednji proizvod koji sam testirala za vas je Avon Encanto Irresistible krema za ruke. Samo pakovanje je divno dizajnirano, u roze kartonskoj kutijici se nalazi siva tubica sa 30ml proizvoda. Dizajn, a i kvalitet ovog proizvoda, me podsećaju na mnogo skuplje L'occitane kreme za ruke. Kremica je prijatnog cvetnog mirisa, lako se razmazuje i upija. Na samom pakovanju piše da pruža 48h nege, ali ja je mažem jednom dnevno zbog čestog pranja ruku i radi odličan posao. Cena Avon Encanto Irresistible kreme za ruke je povoljnih 319 RSD.


Osim Avon Encanto Irresistible linije proizvoda za negu, tu je i Avon Encanto Fascinating linija proizvoda koja sadrži iste proizvode, ali sa drugačijim, malo manje slatkim i malo više svežim mirisom. Cena Avon Encanto Irresistible ili Fascinating seta od svih pet proizvoda (toaletna voda, losion za telo, ulje za kupanje, krema za ruke i sprej za telo) u aktuelnom katalogu iznosi 3399 RSD, a proizvode možete kupiti i pojedinačno.

Da li ste probale Avon Encanto proizvode drage moje? Javite mi ako jeste!

Do sledećeg posta,
vaša Venoma


0 LOVELY COMMENTS: