Recenzija: Golden Rose City Style palete

March 15, 2019 Venoma 0 Comments



Zdravo dragi moji i dobrodošli u novu beauty recenziju! Proleće samo što nije, a prolećni noviteti su već na policama vaših omiljenih drogerija. Danas ćemo zajedno razgledati nove proizvode jednog od mojih omiljenih beauty brendova na tržištu Golden Rose. Golden Rose je nedavno lansirao nove palete pod nazivom Golden Rose City Style Face & Eye palete u dve verzije - 01 Warm Nude i 02 Smokey. Fotke proizvoda i swatch-evi slede u nastavku posta!






Što se tiče Golden Rose City Style 01 Warm Nude palete, u njoj možemo naći sa leve strane rumenilo, bronzer i hajlajter, a sa desne strane 9 neutralnih senki za oči u braon, bež i blago rozikastim nijansama. Četiri senke za oči su mat dok su preostalih pet sa sitnim diskretnim šimerom. Ova paleta sadrži idealnu kombinaciju senki za svakodnevne, neutralne i poslovne makeup look-ove. Rumenilo, bronzer i hajlajter su dosta slični u obe palete. Na slikama iznad možete videti swatcheve slikane sa blicom i bez radi boljeg utiska. Senke su meke na dodir i lake za manipulaciju.






Golden Rose City Style 02 Smokey paleta takođe sadrži rumenilo, bronzer i hajlajter sa leve strane i divan izbor plavičastih i tamnijih braon nijansi senki sa desne strane. Po mom mišljenju, ova paleta je idealnija za večernji makeup look. Pet senki sadrži diskretan sjaj, dok su ostale četiri senke mat. Takođe su u pitanju najpopularnije plavičaste nijanse senki koje su trenutno hit u makeup industriji. Na slikama iznad možete videti swatcheve slikane sa blicom i bez radi boljeg utiska. Kao i u prethodnoj paleti, senke su meke na dodir i lake za manipulaciju.



Sjajna stvar kod ovih paleta je što su idealne palete za put ili svakodnevno nošenje u torbi jer sadrže više praškastih proizvoda (senke, rumenilo, bronzer, hajlajter) na jednom mestu. Ono što sam primetila isprobavajući ove palete jeste da su jako pigmentovane, ali se jako i truse, stoga je potrebno pri upotrebi redovno otresti četkicu pre nanošenja, kao i pripaziti da se senke ne mešaju jer su u paleti dosta blizu. Senke se mogu lepo nadograđivati po potrebi, ali za to uglavnom i nema potrebe obzirom da je pigmentacija izuzetna. Slike swatch-eva Golden Rose City Style paleta su tu da vam prikažu pigmentaciju i teksturu ovih proizvoda. Što se blendabilnosti tiče, sve senke se lepo blendaju. Nakon celog dana nošenja nisam primetila da su izbledele sa očiju, tako da im je i dugotrajnost jača strana. Hajlajter daje diskretan sjaj sa malo štrasa, a rumenilo je jako lepo i nežno. Bronzer je malo topliji nego što ja inače koristim, tako da bih ga pre koristila za utopljavanje kontura. Rumenilo, hajlajter i bronzer iz ovih paleta takođe možete koristiti kao senke.

Preporučena maloprodajna cena Golden Rose City Style Face & Eye paleta iznosi 1118 RSD i možete ih nabaviti u drogerijama, kao i u ovlašćenim Golden Rose Beauty Shop-ovima.

Da li ste probale ove palete drage moje? Kako vam se dopadaju?
P.S. uskoro vam pišem i recenziju novih Golden Rose Vynil Gloss sjajeva za usne i So Cute mini korektora i ajlajnera.


Do sledećeg posta,

vaša Venoma

*proizvodi prikazani u postu su dobijeni od proizvođača/uvoznika/pr-a, što ne utiče na objektivnost ove recenzije.


0 LOVELY COMMENTS: