Recenzija: Golden Rose Vinyl Gloss sjajevi za usne + So Cute korektor i ajlajner

April 21, 2019 Venoma 0 Comments



Zdravo dragi moji i dobrodošli u najnoviju beauty recenziju! Ovoga puta ću vam preneti svoje utiske o proizvodima koji su se nedavno pojavili na našem tržištu a to su pre svega Golden Rose Vinyl Gloss sjajevi za usne sa visokim sjajem. Verujem da je ovaj proizvod nastao u skladu sa trendom u makeup industriji da se sve više prelazi sa mat na sjajne usne. Sa ovim sjajevima za usne sam imala mnogo prilika da se družim i dobro upoznam, tako da u nastavku posta sledi detaljna recenzija i utisci. Nadam se da ćete uživati i da će vam ovaj post biti od koristi!



Golden Rose Vinyl Gloss High Shine Lipgloss sjajevi za usne dolaze u modernoj ombre bočici na kojoj se može jasno videti nijansa sjaja. Samo pakovanje sadrži izdašnih 4.5 ml proizvoda u sebi. Aplikator je dugačak i pljosnat, identičan onom kod Golden Rose Longstay tečnih ruževa. Ovim aplikatorom se sjaj može lako i ravnomerno naneti.



Pigmentacija ovih sjajeva je fenomenalna, tako da se samo u jednom sloju dobija potpuna prekrivenost usana. Sjajevi su veoma sjajni (logično? :D ), na usnama deluju luksuzno i mogu se koristiti samostalno, ali i preko drugih ruževa. Solidno su postojani, nadogradnja je potrebna posle jela i pića, a takođe je bitno držati kosu dalje od njih jer su pomalo lepljivi, kao i svi drugi sjajevi.

Nijanse koje sam ja imala prilike da isprobam i koje možete videti na fotkama su 01 (koji izuzetno podseća na Golden Rose mat ruž u nijansi 10), rozikasta 07 i duboka crvena 12. Preporučena maloprodajna cena iznosi 387 RSD.



Ono što bih još želela da pomenem u ovoj recenziji jesu dva ''mini'' proizvoda - Golden Rose So Cute tečni korektor i Golden Rose So Cute crni mat ajlajner. Oba dolaze u simpatičnim malim pakovanjima idealnim za neseser i nošenje u torbi. Međutim, oba proizvoda sadrže dobru mililitražu unutra. 



Korektor ima srednju pokrivnu moć i lepo se blenda. Lično ga koristim više za posvetljivanje nego za pokrivanje podočnjaka. Ajlajner me je apsolutno oduvao - divan aplikator olakšava nanošenje, linija koja ostaje je mat i konzistentna. Nakon nekoliko sekundi ajlajner se suši i nema preslikanja, a postojan je dugi vremenski period.
Preporučena maloprodajna cena Golden Rose So Cute tečnog korektora iznosi 173 RSD, a preporučena maloprodajna cena Golden Rose So Cute crnog mat ajlajnera iznosi 194 RSD.

Nadam se da vam se dopao ovaj post drage moje i da vam je bio od koristi! Javljajte mi vaše utiske o ovim proizvodima!

Do sledećeg posta,
vaša Venoma


0 LOVELY COMMENTS: