Golden Rose Karavan na preko 50 lokacija u Srbiji

May 14, 2019 Venoma 0 Comments



Dobrodošli dragi moji u novi beauty post! Ovoga puta imam za vas pravu poslasticu - jedan od mojih omiljenih drogerijskih brendova Golden Rose ponovo organizuje svoj Golden Rose Karavan! Ako niste ranije čuli za ovo dešavanje, evo o čemu se radi: u Golden Rose karavanu koji će biti dostupan na preko 50 lokacija širom Srbije možete pogledati, testirati i pazariti sve vaše omiljene Golden Rose proizvode. Takođe možete se upoznati sa svim novitetima uz pomoć ljubaznih promoterki, kao i dobiti savete za šminkanje i besplatno promotivno šminkanje Golden Rose proizvodima na licu mesta od strane Golden Rose tima profesionalnih šminkera. 




Lično sam posetila Golden Rose Karavan na Kalemegdanu pre nekoliko dana i sjajno sam se provela sa njihovim timom! Sa sobom sam odnela svoje omiljene proizvode (da li sam pomenula da su cene u Golden Rose Karavanu povoljnije nego u drogerijama?) kao i savršen dnevni makeup za koji je zaslužna njihova makeup umetnica.



A tu je i bonus - za dva kupljena Golden Rose proizvoda dobijate na poklon mini ruž za usne, za tri kupljena proizvoda dobijate na poklon senku za oči, a za četiri i više kupljenih proizvoda čekaju vas poklončići u vidu maske za podočnjake, senke za oči i mini ruža za usne!



Mapu kretanja Golden Rose karavana kao i dodatne informacije možete naći na sajtu https://grkaravan.rs/ kako biste i same ugrabile priliku da šopingujete svoje favorite i bolje se upoznate sa Golden Rose proizvodima.

Do sledećeg posta,
vaša Venoma


0 LOVELY COMMENTS: